Deloitte Risk Advisory B.V.

Wees tegenstanders te slim af en zorg voor veerkracht.

Vertrouwen is de hoeksteen van elke relatie. Het vormt de basis voor elke interactie die u hebt met werknemers, verkopers, ketenpartners en klanten.

Of u nu transactionele of persoonlijke gegevens verwerkt, wij zorgen ervoor dat deze op ethische wijze worden verzameld, integer worden beheerd en goed worden beveiligd. Vanuit deze basis van vertrouwen helpen wij u ervoor te zorgen dat alle manieren waarop u werkt, samenwerkt en contacten onderhoudt met belanghebbenden, duurzaam en veilig blijven terwijl u groeit.

In deze digitale wereld begint en eindigt uw reputatie met cyber. Met cyber overal is het een gedeelde verantwoordelijkheid, in uw hele onderneming. Onze diepgaande ervaring met cyber stelt ons in staat een cultuur van begrip, verbinding en vertrouwen op te bouwen met u, uw organisatie en uw bredere gemeenschap.

Onze focus op persoonlijke relaties, de breedte en diepte van onze ervaring, diepgaande technologie en productinnovatie stellen ons in staat belanghebbenden samen te brengen voor meer interoperabiliteit en impact. Wat de strategische bedrijfsprofessionals van uw organisatie ook zijn, wij zorgen ervoor dat u het bewustzijn en de zichtbaarheid van bedreigingen verbetert en uw vermogen om te gedijen bij cyberincidenten versterkt. Hoe complex uw situatie ook is, wij zullen altijd naar u luisteren en met u samenwerken om uw vragen aan te pakken en de juiste antwoorden te vinden voor uw unieke behoeften.

Als wereldwijd leider in advies over cyberstrategieën en cyber intelligence biedt Deloitte een volledig aanpasbaar pakket cyberoplossingen en managed services. Ons wereldwijde netwerk van Deloitte, dat zich inzet voor technologische innovatie en brede branche-expertise, geeft ons het inzicht en de ervaring om elk scenario het hoofd te bieden.

Ons wereldwijde netwerk geeft ons de diepte en breedte van ervaring in het omgaan met veel van 's werelds moeilijkste cyberproblemen, terwijl we ons aanbod afstemmen op uw regionale behoeften. De Operate-diensten van Deloitte ondersteunen de zakelijke behoefte aan gehoste en beheerde beveiligingsoplossingen over het hele spectrum van ondernemingsbrede cybercapaciteiten. De strategie is opgebouwd rond ons grote wereldwijde netwerk van leveringscentra en lokale specialisten die u 24x7x365 helpen bij uw lokale context. 

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de aankomende jaren radicaal. Geen bedrijf of organisatie kan om de gevolgen van de verregaande digitalisering en informatisering heen. Deloitte kent de uitdagingen in uw branche en vertaalt marktproblemen van de toekomst naar creatieve en innovatieve oplossingen. Deloitte is een professionele dienstverlener met wereldwijd 330000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 6000 medewerkers en 15 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk advisering en financiële advisering. De professionals werken in multidisciplinaire teams en hebben daarom een zeer brede visie op de vraagstukken van onze klanten. Deloitte ondersteunt klanten bij het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen en het creeren van waarde voor hun stakeholders. Deloitte is de betrouwbare en innovatieve partner die u nu inzicht geeft in de kansen van uw toekomstige business.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.