iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

De Brinc

Voorsprong door Verbinding

Welk resultaat haal je nu uit je samenwerkingsverbanden?

De Brinc is expert op het gebied van managed community’s. Wij verbinden gelijkwaardige organisaties in de Publieke Sector in community’s. We leveren een heel eenvoudig te gebruiken online community, aangevuld met een programma manager en community manager. We verbinden, leveren een platform en sturen op de voortgang. Jij blijft gewoon je werk doen, wij minimaliseren de opstarttijd en het leergeld.

De Brinc is expert op het gebied van managed community’s. Wij verbinden gelijkwaardige organisaties in de Publieke Sector in community’s. Zo kun jij het lerend vermogen maximaal benutten. Met de juiste contacten werkt het makkelijker, beter én sneller. Daarom stellen we niet kennis, maar de mens centraal.

De Brinc heeft meegewerkt in diverse sectoren in de Publieke Sector. We weten waar de uitdaging zit. En hebben bewezen bij te kunnen dragen aan de oplossing. We combineren het beste van de bestaande oplossingen en laten daar synergie uit ontstaan.

Concreet: we leveren een heel eenvoudig te gebruiken online community, aangevuld met een programma manager en community manager. We verbinden, leveren een platform en sturen op de voortgang. Jij blijft gewoon je werk doen, wij minimaliseren de opstarttijd en het leergeld.

Nieuwsgierig wat een managed community voor jouw organisatie kan betekenen? Laten we kennismaken en het samen bekijken.


Branchekennis aanvullen of juist delen?
Als leverancier spreek je andere mensen. Heb je een ander perspectief. En vaak vernieuwende inzichten waar publieke organisaties hun voordeel mee kunnen doen. Jouw kennis en ervaring zijn waardevol. De Brinc community’s biedt het platform om zonder commerciële druk, van ideeën te wisselen met de Publieke Sector. Hier kan je jouw kennis delen en vrijblijvend verbinding zoeken met de gebruikers van de community.

Nieuwsgierig of dit voor jou relevant is? We organiseren diverse online informatiebijeenkomsten om je meer te vertellen over de mogelijkheden.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.