iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Computacenter

Computacenter is een beursgenoteerd bedrijf op de Londense FTSE 250 (CCC.L) en heeft wereldwijd meer dan 20.000 mensen in dienst. 

Al ruim 40 jaar helpen wij onze klanten - als onafhankelijke technologiepartner - binnen de publieke en private sector met het inkopen, transformeren en beheren van hun technologie-infrastructuur ter ondersteuning van gebruikers en hun bedrijf. In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Amstelveen. 

Met een omzet van ruim 9 miljard euro is Computacenter uitgegroeid tot de grootste aanbieder van werkplek-, datacenter-, netwerk, security- en softwareoplossingen en diensten in Europa.
 Welkom bij Computacenter
Onze ambitie:
  • Sterk aanbevolen door klanten voor de manier waarop we hen helpen hun ambities waar te maken.
  • De "route to market" waar onze technologiepartners voor kiezen.
  • Mensen kiezen voor ons en blijven bij ons, we zijn trots op onze reputatie en ondertussen leren en verdienen we met veel plezier.
  • Een wereldwijde reputatie hebben als flexibele en innovatieve provider van digitale technologie.

We zijn trots op wat we bereikt hebben
Samen hebben we een "yes, we can" cultuur gecreëerd waarin mensen ertoe doen en worden aangemoedigd zich te ontwikkelen. Ons bedrijf kan groeien op het vlak van capaciteit, reikwijdte en reputatie. We hebben krachtige partnerschappen gebouwd met 's werelds grootste technologieleveranciers. We leveren digitale technologie aan enkele van de grootste organisaties in de wereld.

Maar we kunnen het nog beter
We hebben veel mogelijkheden om de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen, en daarmee ons bedrijf, te verbeteren. Ons bedrijf groeit en we moeten flexibel en relevant blijven om onze klanten te kunnen bedienen. We moeten niet vergeten wat ons anders maakt en waarom onze klanten op ons vertrouwen.

We kunnen onze klanten helpen sneller te leveren
Klanten kunnen vertrouwen op onze vaardigheden en oplossingen. En op onze onafhankelijkheid en ervaring. Onze partners kunnen rekenen op onze reikwijdte en schaal. Dit betekent dat we hen kunnen helpen verstandige keuzes te maken in een complexe en veranderende wereld.

Door snel en met vertrouwen te handelen
We geven onze teams de vrijheid om verantwoorde beslissingen te nemen die ervoor zorgen dat we sneller kunnen voldoen aan de behoeften van de klant. Investeren om onze diensten innovatiever en concurrerender te maken. De capaciteiten van onze mensen blijven ontwikkelen, ondersteund door betere systemen en processen. Gericht op het leveren van digitale technologie op schaal, waarbij we optimaal kunnen presteren.

We stellen klanten voorop
We werken hard om onze klanten te leren kennen en hun behoeften goed te begrijpen. Hierdoor kunnen we onze ervaring gebruiken om hen op de juiste manier en op het juiste moment te helpen.

We zijn rechtdoorzee​
We zijn praktisch en pragmatisch. We geloven meer in oplossingen dan in praten. We drukken ons zo duidelijk mogelijk uit. En we doen altijd zaken op een open en eerlijke wijze.

We komen onze beloften na
We doen ons best om onze beloften na te komen. En als dat moeilijk is, helpen we onze klanten andere manieren te vinden om hun problemen op te lossen.

We begrijpen dat mensen ertoe doen
We zetten ons in voor diversiteit en inclusiviteit. We bouwen sterke, verrijkende, ondersteunende relaties op. En we behandelen mensen zoals wij verwachten dat zij ons behandelen.

We richten ons op de lange termijn
We bouwen een duurzaam bedrijf op voor de lange termijn. Dit leidt onze beslissingen en acties en helpt mensen ons echt te vertrouwen.

We inspireren succes
We zijn trots op de mensen met wie we werken. We doen ons best om elkaar te ondersteunen als het tegenzit en vieren altijd de successen.

En samen de beste worden
We begrijpen wat onze klanten nodig hebben, zodat we een fundamenteel onderdeel van hun succes blijven. We zetten de schouders eronder zodat we onze beloften kunnen houden, eerlijk en transparant. We gaan meer partnerschappen aan en blijven mensen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. We handelen met het oog op de lange termijn en streven altijd naar het verbeteren van onze werkzaamheden.

We zijn de betrouwbare partner die succes ondersteunt
Sterk aanbevolen door klanten voor de manier waarop we hen helpen hun ambities waar te maken. We zijn de "route to market" waar technologieleveranciers voor kiezen. Mensen kiezen voor ons en blijven bij ons, we zijn trots op onze reputatie en ondertussen leren en verdienen we met veel plezier. We zijn wereldwijd een betrouwbare, flexibele en innovatieve provider van digitale technologie.

Duurzaamheid
Ons doel is om ambities waar te maken door bij onze klanten, partners, medewerkers en gemeenschappen vertrouwen op de lange termijn op te bouwen. Om dit te doen, zetten we ons al jaren actief in voor een toonaangevende benadering op milieu-, sociaal en governancegebied (ESG), iets dat we als essentieel beschouwen om de toekomst van ons bedrijf, onze medewerkers en onze planeet op lange termijn te verzekeren. We hebben onze verschillende ESG-activiteiten ondergebracht in één duurzaamheidstrategie.

Deze strategie, 'Winning Together voor onze mensen en onze planeet', wordt onderbouwd door onze waarden en ons doel en is een fundamenteel onderdeel van ons dagelijkse werk. We richten ons op de gebieden die het belangrijkst zijn voor ons en onze stakeholders en waar we het grootste verschil kunnen maken. De strategie is gebaseerd op drie pijlers (Mensen, Planeet en Oplossingen) ondersteund door communicatie, governance en normen. De eigenaar van elk gebied is het betreffende lid van de Group Executive om voor afstemming en verantwoording binnen de hele organisatie te zorgen en onze medewerkers mogelijkheden te bieden onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.