COIN

Slimme oplossingen voor continuïteit en flexibiliteit

COIN biedt slimme ICT- en facilitaire oplossingen voor continuïteit en flexibiliteit. Met onze volledig ingerichte werkplekken op A-locaties in combinatie met een ultra veilige thuiswerkoplossing, heeft u altijd en overal een werkende werkplek voor uw medewerkers. 
Onze Business Continuity en Disaster Recovery oplossingen zijn bedoeld om uw kritische bedrijfsprocessen in de lucht te houden na een calamiteit, maar ook als een flexibele aanvulling op uw reguliere kantoor- en ICT-omgeving. 

COIN staat voor het garanderen van bedrijfscontinuïteit en het verhogen van flexibiliteit voor organisaties.
Wij bieden facilitaire oplossingen en ICT oplossingen voor bedrijven die te maken krijgen met een calamiteit of verstoring. Door vooraf in kaart te brengen wat nodig is om de bedrijfskritische processen zo snel mogelijk weer up and running te krijgen en hiervoor op voorhand de nodige faciliteiten in te richten, zijn bedrijven in staat om iedere verstoring te weerstaan. Daarnaast bieden wij hulp en ondersteuning aan organisaties bij het opstellen van bedrijfscontinuiteitsplannen en het uitvoeren van impact en risico analyses. Voor het verhogen van flexibiliteit voor organisaties ondersteunen wij met flexibele oplossingen die on demand beschikbaar zijn. Denk aan volledig ingerichte kantoren en ICT capaciteit die u alleen inzet en betaalt op momenten dat u ze nodig heeft. Al onze dienstverlening is erop gericht om bedrijven weerbaarder en veerkrachtiger te maken. 

Onze oplossingen beslaan de volgende aandachtsgebieden: 
Uitwijk => back-up oplossingen, IT-uitwijk (Disaster Recovery), kantoor uitwijk en telefonie uitwijk
Flexibele werkplekoplossingen => Kantoorruimte en vergaderruimte op aanvraag beschikbaar 
Thuiswerkoplossing => ultraveilige werkoplossing voor thuis en onderweg, geschikt voor ieder apparaat ook verouderde apparatuur of privé apparatuur
Advies en trainingen op het gebied van Bedrijfscontinuiteit en crisismanagement


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.