Cloud Solutionz

We Provide IT


Bij Cloud Solutionz bouwen en beheren we cloud omgevingen door gebruik te maken van bewezen effectieve standaard bouwblokken waar we al jarenlang bewezen resultaat mee boeken. Zo houden we het voor iedereen overzichtelijk en gemakkelijk.

Gezamenlijk 60 jaar ervaring in de IT!
Ons team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring opgebouwd binnen hun vakgebied bij diverse organisaties en branches, waarbij alle directieleden bij één of meerdere Managed Service Providers hebben gewerkt in verschillende rollen. Door deze opgebouwde ervaring weten we als geen ander hoe processen optimaal gestroomlijnd kunnen worden en projecten het best uitgevoerd dienen te worden om doelen te behalen waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan. 

IT Beheer
Cloud Solutionz helpt bedrijven het ‘’moderne werken’’ mogelijk te maken, maar daarnaast vooral ook efficiënt en betrouwbaar te houden. IT beheer is hier een belangrijk onderdeel van!
Voor ons is het beheren van IT omgevingen hetgeen waar we dagelijks onze volle aandacht op richten. Dat vinden we belangrijk omdat de IT infrastructuur voor elk bedrijf dagelijks ondersteuning biedt bij de core business. Medewerkers zijn door een goed werkende IT infrastructuur in staat om op een zo laagdrempelig mogelijke wijze, belangrijk werk te verrichten.

IT Monitoring
Bij Cloud Solutionz kunnen we alle delen van de IT omgeving die we in beheer hebben monitoren om zo tot belangrijke inzichten te komen met betrekking tot IT optimalisatie.
Door proactief te monitoren kunnen we heel wat verstoringen in de omgeving voorkomen. Dit kan heel wat kosten besparen en zorgt ervoor dat er binnen de organisatie efficiënt doorgewerkt kan worden. Ook bespaar je zo heel wat interne frustratie over niet werkende systemen.

IT Skilled Servicedesk
Onze professionals van de IT Skilled Servicedesk werken dan wel op afstand, maar ze zijn altijd direct te bereiken wanneer jij hen nodig hebt. Ons service team is in ons eigen opleidingscentrum opgeleid en kent onze standaard IT bouwblokken als geen ander. Omdat jouw IT omgeving al wordt beheert op basis van deze standaard bouwblokken, zijn complexe vraagstukken of vervelende problemen altijd snel opgelost! 

IT Migratie
Een vernieuwde IT omgeving kan dan wel een stuk efficiënter zijn, maar de ‘’gebruikers’’ van de systemen moeten er ook efficiënter mee kunnen werken. Wij vinden ‘’adoptie’’ één van de belangrijkste onderdelen van het IT migratie proces. Het werken in een nieuwe IT omgeving in de cloud met nieuwe applicaties is voor veel mensen nog vrij nieuw en vergt op sommige vlakken een andere manier van werken. Voor ons is het van groot belang dat iedere gebruiker zijn of haar werk zo efficiënt en laagdrempelig mogelijk kan uitvoeren, iedere dag weer.

Werken in de trein, werken vanuit huis of zelfs werken vanuit het buitenland. Het is de moderne manier van werken waar we langzamerhand steeds meer op over zullen gaan. Maar nog steeds werken we ook graag op onze kantoren, dit noemen we hybride werken. Zo besparen we tijd en geven we onze medewerkers heel wat meer flexibiliteit. Klinkt goed toch?
Wel moeten onze IT systemen hierop aangepast en onderhouden worden. Ook dit is voor veel bedrijven in het MKB een nieuwe, moderne manier van werken. Cloud Solutionz helpt bedrijven het ‘’moderne werken’’ mogelijk te maken, maar daarnaast vooral ook efficiënt en betrouwbaar te houden. IT beheer is hier een belangrijk onderdeel van!

Wij beheren, jullie focussen op de core business!
Voor ons is het beheren van IT omgevingen hetgeen waar we dagelijks onze volle aandacht op richten. Dat vinden we belangrijk omdat de IT infrastructuur voor elk bedrijf dagelijks ondersteuning biedt bij de core business. Medewerkers zijn door een goed werkende IT infrastructuur in staat om op een zo laagdrempelig mogelijke wijze, belangrijk werk te verrichten.
Wij beheren, zodat jij je meer kan focussen op wat er voor jou en jouw klanten echt toe doet. Met het beheren van jouw IT bedoelen we onder andere:
  • Opbouwen en onderhouden van de IT omgeving op basis van onze standaard bouwblokken
  • Upgraden en patchen van de IT systemen
  • Optimaal veilig houden van systemen
  • Lifecyclemanagement zodat jullie langer genieten van goed werkende IT omgevingen
  • Beheren van in- en uitstroom van medewerkers

Een proactieve basis
IT beheer uitbesteden doe je hoogstwaarschijnlijk omdat je zelf de kennis, tijd of financiële middelen niet in huis hebt om dit proactief te doen. Bij Cloud Solutionz is dit onze core business en dus nemen we daar alle tijd voor. Zo voeren we met behulp van constante monitoring proactief beheer uit waardoor we het aantal verstoringen in de IT omgevingen tot een minimum beperken.
Een proactieve basis van jouw IT beheer zorgt er niet alleen voor dat we heel wat verstoringen voorkomen. Door proactief te handelen maken we het jou en jouw collega’s ook een stuk makkelijker. We voorzien namelijk al snel wanneer er mogelijk problemen met betrekking tot efficiënt en doelgericht werken kunnen ontstaan. Dit lossen we op voorhand al op, zodat jullie de problemen niet hoeven te ervaren.


Visie
Cloud Solutionz heeft als missie het ontzorgen van bedrijven en organisaties die de transitie naar de cloud willen maken of hun huidige cloud omgeving beheerd willen hebben door Cloud Solutionz.
We gaan als Cloud Solutionz bedrijven helpen naar de cloud. Met als doel om kosten-efficiënter te gaan werken, maar vooral ook veiliger en flexibeler. De core business van onze klanten moet 365 dagen lang, 24 uur per dag vanuit overal ter wereld doorgang kunnen vinden. Hierbij verzorgen we de volledige transitie en daarna het beheer van de nieuwe omgeving, zowel de back-end infrastructuur als alle cliënt devices (indien gewenst).
Het doel van onze missie is dat iedereen overal zonder zorgen efficiënt kan werken met een hoge bedrijfscontinuïteit, want kostenbesparend is door personeelskosten/kennis en standaardisatie.

Wie zijn wij
Michael Sitaram, Ajay Goerdial, Deepak Goerdial, Jan Koelewijn en Noeranie Ramdjan: We zijn geen alledaags groepje ondernemers. We maken onderling ook de nodige grappen over onze verschijning en samenstelling. Maar als er één ding is wat wij uitstralen, dan is het betrouwbaarheid. “What you see is what you get”.
Wij vijf hebben expertises die perfect op elkaar zijn afgestemd en daarmee een solide directie vormen van Cloud Solutionz: Michael, oprichter van The Solutionz Group (TSG), is de algemeen directeur (noemt zichzelf ook wel de bemoeial), Ajay (mede-oprichter TSG) is financieel verantwoordelijk, Deepak zet de operationele lijnen uit, Noeranie is de commerciële motor en Jan als CTO het technische wonder. 

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.