Cavero

Dé meest verschillige IT consultancy van Nederland

Wij zijn Cavero, wij zijn loyaal en we zijn er voor elkaar, samen bereiken we tenslotte meer dan alleen. We geven daarvoor veel terug, vertrouwen, waardering en luisteren goed naar de wensen en beleving van onze collega’s.

Wij werken vanuit een vijftal competenties
  • Agile consultants
  • C#/.NET developers 
  • Java developers
  • Testers
  • Adoptie (Microsoft 365) consultants

Wij zijn er van overtuigd dat leuke, gemotiveerde collega’s het succes van Cavero bepalen. Caverianen zijn specialisten die gezamenlijk ervoor zorgen dat wij dé meest verschillige IT consultancy van Nederland zijn! Onze verschilligheid vind je terug in onder andere ons kantoor De Loods in Rijswijk. Hét ecosysteem, waarin we samen werken en kennis delen centraal staan en de ideale plek waar werk en ontspanning samen komen.

Intensieve ervaringen uit het verleden en heden hebben ons een buzzword vrije blik op IT-dienstverlening verschaft. Zo zien wij opvallend veel organisaties die wat betreft hun competentieontwikkeling en informatielandschap gaandeweg in een voormalige tijdsperiode zijn blijven steken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dezelfde vermijdbare fouten keer op keer worden gemaakt. In deze fase van het menselijk tijdperk nog niet echt een probleem, maar het bestaansrecht van organisaties en medewerkers komt zo langzamerhand wel degelijk onder druk te staan. Ben jij klaar voor de toekomst?

Bij Cavero worden we heel enthousiast van zelfrijdende vrachtwagens, zorgrobots en sigaarvormige ruimteschepen. Tegelijkertijd koesteren wij al sinds de oprichting van onze organisatie de overtuiging dat technologie de mens zou moeten dienen en niet andersom. We merken langzaam maar zeker dat steeds meer partijen deze overtuiging met ons delen. Trots om dan te horen dat serieuze klanten ons beschouwen als een van de weinige dienstverleners die op een succesvolle wijze de daad bij het woord weet te voegen. Niet dat we perfect zijn, ook wij maken fouten. Maar we komen altijd tot het beoogde resultaat. Bovenal, door onze leuke, gemotiveerde collega’s.

Caverianen zijn specialisten op het gebied van Agile Consultancy, Softwareontwikkeling (C# / .NET / Java), Adoptie (Microsoft 365) en Testen. Individueel of gezamenlijk voegen zij waarde toe aan jouw organisatie. Onze collega’s onderscheiden zich enerzijds door organisatievraagstukken op een functionele manier te benaderen en anderzijds combineren zij hun technische competentie met bedrijfskundige kennis en sociale vaardigheden. Daarmee vormen ze zogezegd het uitgangspunt van onze dienstverlening, waardoor klanten kunnen kiezen uit vijf hoofdsporen;


Indien waardevol helpen wij klanten in co-creatie met partners. Zo ontstaat een vitaal ecosysteem met voldoende slagkracht in staat om regie te kunnen nemen op de eigen omgeving.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.