AXI

Onderbouwd.Duurzaam.Dichtbij

AXI is een allround IT partner die strategisch denkt en werkt, gericht op het vinden van de optimale en duurzame oplossing die past bij de unieke behoeften van elke klant en die aansluit bij hun specifieke waarden.
Voor kwaliteit gedreven professionals die op zoek zijn naar een toegankelijke en aanspreekbare partner, die hen begeleidt in hun digitale transformatie met een betrouwbare strategie en voor hen relevante IT-oplossingen. AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning: de sleutel tot succes, zoals het track record van langdurige samenwerkingen met haar klanten aantoont. 

AXI onderscheidt zich van de concurrentie met diepgaande kennis van de lokale markt en een sterke focus op de specifieke behoeftes van haar klanten. Dat doet ze met relevante expertise en een innovatieve en gepersonaliseerde aanpak, altijd gebaseerd op inzichten uit grondige analyses. 

Vanuit onze locaties Breda, Willebroek, Gent en Wavre bedienen wij onze klanten volgens de  bedrijfsmissie:
 “Wij willen onze klanten helpen succesvol te maken”. 
Dit doen wij met onze software, services en commitment van onze medewerkers en directie. Met onze schaalomvang van 400 medewerkers bedienen wij organisaties in de sectoren Retail, Zorg, Overheid, Services & Industries.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

AXI Strategy & solutions


Onze specifieke business solutions
AXI business solutions


Onze medewerkers worden in de beide landen ingezet zodat zij bekend zijn met culturele en communicatieve verschillen tussen Nederlanders en Vlamingen, maar zeker ook om kennis en ervaring met elkaar te delen. Door van en met elkaar te leren weten wij onze medewerkers lang aan AXI te binden en blijven wij wendbaar. AXI ontwikkelt en implementeert haar software met eigen medewerkers die erg betrokken zijn bij het uiteindelijk resultaat wat met de AXI-oplossing(en) worden gerealiseerd bij onze klanten. Ook in de beheerfase blijven onze medewerkers betrokken en ziet een Service Level Manager toe op de KPI’s en klanttevredenheid. Kenmerkend ook voor de AXI-projecten en samenwerking is dat een MT-lid mee participeert om de te behalen doelstellingen te bewaken. 

We investeren in het begrijpen van uw business uitdagingen, wat toelaat om nieuwe inzichten, software en technologieën op de best mogelijke manier in te zetten. 
We bedenken, ontwikkelen en beheren innovatieve softwareoplossingen voor Retail, Overheid, Zorg, Service en Industrie.
Daarnaast helpen we organisaties ook bij de uitbouw van toekomst vaste IT omgevingen en dankzij onze managed cloud en infrastructuur services ontzorgen we onze klanten maximaal.
We weken agile, samen met u. 

Dit doen wij vanuit engagement, maar ook omdat wij doel- en resultaatgericht willen zijn. Vanuit onze ‘customer intimacy’ strategie werken wij aan een samenwerking die vanuit onze visie minimaal 5 jaar moet duren, waarbij klanttevredenheid en continuïteit van technologie keuzes en services centraal staan. Onze softwareontwikkeling geschied Agile en in co-creatie met onze klanten, welke georganiseerd zijn in klantteams (DevOps). 


Met gepaste trots tonen wij onderstaand enkele kengetallen en resultaten

Kengetallen AXI

Waarom kiezen voor AXI?

Een totale IT Partner
We kijken naar het grotere geheel en begeleiden u tijdens alle stappen van uw IT-traject. Van innovatieve strategie en kennis tot technische implementatie en onderhoud.

Gedreven door strategie
Wij hebben een toegewijde, onafhankelijke strategische kern gericht op oplossingen vanuit scherpe inzichten, gegevens en actuele kennis van uw sector.

Oplossingsgericht
Wij stemmen onze oplossingen af op de behoefte van onze klanten en geven proactief advies. We creëren configureerbare platformen en tailormade services die een waarneembare toegevoegde waarde bieden.

Vertrouwen
Op ons kunt u bouwen. We hebben een portefeuille van meer dan 400 Belgische en Nederlandse klanten van een gemiddelde klanttevredenheid van 80%.

Kwaliteit
Wij leveren de hoogste kwaliteitsnormen in de IT, conform ISAE3402 type II- certificering en zijn toegewijd aan veiligheid, conform ISO 27001.

Dicht bij u
Wij zijn een lokale partner met internationale standaarden. Wij kennen u, uw sector en uw uitdagingen. Samen bouwen we aan duurzame oplossingen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.