Awaretrain

Security awareness: van project naar proces

Van bewustwording en gedragsverandering, naar een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm is. Op een leuke, laagdrempelige en doorlopende manier. Dat is waar we bij Awaretrain voor staan.  
 
Security awareness is belangrijker dan ooit! Bij Awaretrain zijn we gespecialiseerd in het creëren van bewustwording en gedragsverandering rondom informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. De mens blijkt nog vaak de zwakste schakel en organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers, waardoor zij zich niet bewust zijn van de belangrijke rol die zij hebben op deze gebieden.
 
Security awareness is geen project, maar een proces. Met onze security awareness trainingen, onderzoeken en simulaties geef je doorlopend invulling aan security awareness. We brengen kwetsbaarheden aan het licht en geven je handvatten om deze kwetsbaarheden te tackelen. Dit doen we op een laagdrempelige manier om de betrokkenheid onder medewerkers te maximaliseren.
 
Leer jouw medewerkers beveiligingsrisico’s te herkennen, maak hen de sterkste schakel in informatiebeveiliging en creëer een (cyber)veilige werkomgeving!

Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.