Avit Group

Connecting IT Services‎

Als gespecialiseerde netwerk-integrator op het gebied van branche gerelateerde infrastructurele ICT-oplossingen, ontwerpt Avit complete netwerken, en zijn we architect én implementator van de volledige infrastructuur. Onze dienstverlening begint met advies en ontwerp en houdt niet op na installatie. Ook beheer en ondersteuning van de volledige infrastructuur behoren tot onze taken. De klant kan bij Avit terecht voor geïntegreerde ICT-oplossingen.
 
Produkten: 
· Collaboration; 
· Enterprise Networking; 
· Security; 
· Datacenter technologie. 

Diensten: 
· Cloud Connected dienstverlening; 
· Connectivity; 
· Identity management; 
· 24/7 ondersteuning van specialisten; 

Projectmanagement; 
· Softwareontwikkeling; 
· Trainingen.

Avit is gespecialiseerd en georganiseerd in specifieke sectoren: Hospitality, ICT, Media, Industrie, Offshore & Maritiem, Onderwijs, Retail, Zorg en Overheid. 

‘Creating Business Value by designing, implementing and managing secure, connected and integrated IT services’ 

Avit verbetert functionele bedrijfsprocessen middels de inzet van IT. Dit doen wij middels het ontwerpen, leveren, implementeren, beheren en integreren van infrastructurele en functionele gestandaardiseerde IT diensten op een hybride “as a service” model. Onze oplossingen zijn modulair en integreerbaar in bedrijfsprocessen of gecombineerd specifiek afgestemd op branches (verticals) die door ons worden bediend.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.