Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

Avit Group

Connecting IT Services‎


Als gespecialiseerde netwerk-integrator op het gebied van branche gerelateerde infrastructurele ICT-oplossingen, ontwerpt Avit complete netwerken, en zijn we architect én implementator van de volledige infrastructuur. Onze dienstverlening begint met advies en ontwerp en houdt niet op na installatie. Ook beheer en ondersteuning van de volledige infrastructuur behoren tot onze taken. De klant kan bij Avit terecht voor geïntegreerde ICT-oplossingen.


Producten:
· Collaboration;
· Enterprise Networking;
· Security;
· Datacenter technologie.


Diensten:
· Cloud Connected dienstverlening;
· Connectivity;
· Identity management;
· 24/7 ondersteuning van specialisten;

Projectmanagement;
· Softwareontwikkeling;
· Trainingen.

Avit verbetert functionele bedrijfsprocessen middels de inzet van IT. Dit doen wij middels het ontwerpen, leveren, implementeren, beheren en integreren van infrastructurele en functionele gestandaardiseerde IT diensten op een hybride “as a service” model. Onze oplossingen zijn modulair en integreerbaar in bedrijfsprocessen of gecombineerd specifiek afgestemd op branches (verticals) die door ons worden bediend.

Avit is gespecialiseerd en georganiseerd in specifieke sectoren: Hospitality, ICT, Media, Industrie, Offshore & Maritiem, Onderwijs, Retail, Zorg en Overheid.
_______________________________________________________________________________

Waarom kiest u voor Avit Group?
‘Creating Business Value by designing, implementing and managing secure, connected and integrated IT services’

Als professionals van Avit Group worden we elke dag uitgenodigd om zo klantgericht mogelijk oplossingen te bedenken. We zijn innovatief en als het moet doen we dat buiten het gebaande pad. Persoonlijke groei, plezier en passie staan centraal. Door de bevlogenheid waarmee we werken, zijn we met elkaar in staat geweldig mooie resultaten te behalen. Het maakt dat het ons gegund wordt en dat we samen met de klant verantwoorde risico’s durven te nemen om tot het beste resultaat te komen (klik hier voor onze brandvideo).

Visie

Vanuit de IT foundation hebben onze enthousiaste, gedreven medewerkers Avit Group op de kaart gezet.
Onze loyale klantbenadering en expertise staan daarbij centraal, in combinatie met product leadership in combinatie met onze overtuiging om te excelleren in maatwerkoplossingen. We bieden gemak en zorgen dat oplossingen toekomstbestendig zijn.

Missie

Avit Group helpt organisaties waarde toe te voegen door vernieuwing.
Wij maken vernieuwende technologie werkend voor onze klanten. Daarbij staan wij elke dag open voor verandering. In die verandering maken we het verschil, omdat we beperkingen overwinnen en oplossingen creëren.
_______________________________________________________________________________

Ons partnerlandschap
Onze specialisten blijven zichzelf verbeteren. Resultaat is de zeldzaam hoge ‘kennisdichtheid’ van onze organisatie. Met trots mogen we ons Cisco Gold Partner noemen. We hebben het hoogste percentage Cisco-gecertificeerde experts van alle onafhankelijke netwerkintegrators in Europa. We beschikken over de hoogste certificeringen voor de belangrijkste architecturen en leveranciers, waaronder Microsoft. En we zijn ISO 9001, ISO 14001 én ISO 27001 gecertificeerd, resultaat van onze inzet om onze algehele prestaties continu te verbeteren. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.