iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Avensus Cloud Services - Een Eshgro Bedrijf

Meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger samenwerken in de cloud

Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging.

Met slimme software kan meer resultaat behaald worden. Daarom bouwt Avensus Cloud Service - Eshgro oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud. 

Avensus Cloud Services - Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Wij geloven dat een organisatie meer nodig heeft dan een moderne werkplek of cloudtoepassing om zich te kunnen blijven ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie. Om maximaal rendement te behalen, hebben organisaties een oplossing nodig die is toegespitst op hun rol, hun organisatie en hun branche. 
 
Meetbaar eenvoudiger
Het IT beheer begrijpen en controleren op een functionele manier. Alle beheergegevens van gebruikers, groepen, domein, devices en applicaties zijn inzichtelijk in dashboards. 

Meetbaar veiliger
Beveiliging is vaak de grootste zorg voor bedrijven die naar de cloud gaan. Door de waarborging van veiligheid, flexibiliteit en transparantie kun je erop vertrouwen dat je data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Onze dienstverlening is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen, waaronder ISO27001, ISAE3000A type 2(GDPR) en NEN7510. 
 
Meetbaar sneller
Een geautomatiseerde uitrol van de cloud omgeving helpt organisaties sneller inspelen op veranderingen. Bovendien wordt de toegankelijkheid van data op devices steeds belangrijker.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact met ons op.
sales@eshgro.nl

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.