Atos

Atos Nederland BV

Atos is wereldwijd toonaangevend in digitale transformaties met een pro forma jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 107.000 collega’s in 69 landen. Atos is de Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High Performance Computing. Zij vervult een voortrekkersrol bij het aanbieden van end-to-end op maat gesneden diensten en producten die zijn gericht op CO2-reductie en richt zich op veilige en duurzame digitale transformaties voor haar klanten. Atos is als SE (Societas Europaea) genoteerd op Euronext Parijs.
 
Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatieomgeving. 

Tech Foundations is een bedrijfsonderdeel van de Atos Groep dat leidend is op het gebied van Managed Services en zich richt op de hybride cloud infrastuctuur, employee experience en technologiediensten door middel van CO2-arme, geautomatiseerde en op AI-gebaseerde oplossingen. De organisatie telt ruim 52.000 medewerkers, is actief in 69 landen en realiseert een omzet van 6 miljard euro per jaar.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.