iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

AnyLinQ

experts in data management, Network & Security & Hybrid Cloud

Onze droom is om klanten te bevrijden van de zorgen over onvervulde beloftes en kostbare oplossingen die geen werkelijke problemen oplossen. We willen de verantwoordelijkheid nemen voor het delen van onze kennis en ervaring als betrouwbare partner. Ons doel is om klanten een zorgeloze IT-ervaring te bieden, waarbij we hun organisatiedoelen begrijpen en hen helpen deze te realiseren

AnyLinQ is opgericht door Dennis Kuipers, gedreven door zijn diepgewortelde overtuiging dat een IT-partner niet alleen moet voldoen aan de klantverzoeken, maar ook moet begrijpen wat de klant echt nodig heeft. Voor ons draait het om het leveren van oplossingen die de klantverwachtingen overtreffen. We starten vaak met iets kleins, zodat de klant kan ervaren dat we onze beloftes waarmaken. Niets maakt ons blijer dan het zien van een tevreden klant die vertrouwen in ons heeft. Onze toekomst is gevuld met grenzeloze mogelijkheden. We willen blijven groeien op basis van onze sterke punten en datgene waar we al succesvol in zijn. Ons doel is om steeds meer klantgerichte oplossingen te bieden, waarbij we de doelstellingen van de klantorganisatie als uitgangspunt nemen. Door de IT-architectuur als leidraad te gebruiken, kunnen we een integrale benadering bieden en oplossingen adviseren die écht het verschil maken.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.