Advisie Business Solutions B.V.

Van digitale ambitie naar resultaat

In 37 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Wij adviseren bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel- en productie over de automatisering van de financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van Exact Business (ERP) software beschikt Advisie over een afdeling Development. Hier ontwikkelen wij de Advisie Solutions, add-on's met een naadloze aansluiting op Exact Software. Met de mix van branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, de Advisie Solutions en een eigen supportafdeling is Advisie uniek in haar dienstverlening. Wij helpen meer dan 2000 klanten met hun (digitale) ambitie naar resultaat.

Enige Exact Platinum Partner
Advisie is als enige gecertificeerd Exact Platinum Partner en in de afgelopen 5 jaar reeds 3 keer uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Deze certificering geeft bedrijven de garantie zaken te doen met een betrouwbare partner die naast advies en software implementatie ook zelf support levert.

Gerenommeerd partner netwerk van professionals
Ook is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers als Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Elvy, Transsmart en Optimizers. Bekijk ons partnernetwerk

ComputerPlan
Sinds januari 2019 vormt Advisie samen met ComputerPlan een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. ComputerPlan is Microsoft Gold Partner. Meer informatie over ComputerPlan.

Kijk ook op ons Advisie YouTube kanaal voor referenties en inspiratievideo’s.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.