adesso Netherlands

Easy to work with

Bij adesso begrijpen we dat succesvolle bedrijven innovatie, groei en nieuwe kansen omarmen. Daarom bieden onze krachtige Microsoft-oplossingen de tools en technologieën om bedrijven vooruit te helpen.

Onze strategie is gebaseerd op drie pijlers: diepgaande technologische kennis, verregaande branchekennis en een uitstekende relatie met Microsoft. Hierdoor kunnen we IT-oplossingen bieden die bedrijven helpen bij hun digitale transformatie en hun concurrentiepositie versterken.

Ons verhaal
Business, people & technology. Dat is waar adesso voor staat. Doelgerichte oplossingen in bedrijfsprocessen, gebaseerd op de nieuwste IT-trends. Met een team van meer dan 10.000 medewerkers op 63 locaties binnen de adesso Group zijn we een toonaangevende IT-dienstverlener in Europa. 

adesso Nederland, opgericht in 2019, is een jonge internationale tak van adesso SE. Met een team van meer dan 80 professionals in Nederland, combineren we de dynamiek van een start-up met de expertise van een wereldwijde multinational. Zo bieden we onze klanten het beste van beide werelden.
 
Management Team adesso Netherlands

Portfolio van onze Microsoft toolkit


adesso & Microsoft
adesso is een trotse Microsoft Cloud Solution Partner. Dankzij onze nauwe samenwerking met Microsoft hebben onze klanten directe toegang tot geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten. In combinatie met onze klantgerichte aanpak, stelt dit ons in staat om effectieve IT-oplossingen te bieden.

Bovendien heeft adesso met recht de titel Microsoft Solution Partner verdiend voor alle zes Solutions Partner Designations. Als erkenning voor ons partnerschap heeft Microsoft ons bekroond met het prestigieuze MICROSOFT CLOUD-badge, een symbool dat onze samenwerking en expertise met Microsoft benadrukt.


Onze deskundigheid omvat schaalbare IT-oplossingen, optimalisatie van bedrijfsprocessen en ondersteuning van aanzienlijke groei, met nadruk op de volgende sectoren:
 
·      Financiële dienstverlening 
·      E-commerce
·      Nutsbedrijven
·      Zakelijke dienstverlening

Links
Waarom adesso
adesso Nederland onderscheidt zich door passie, een persoonlijke benadering en een sterke focus op klanttevredenheid. We zijn trots op onze toegankelijkheid en onze bereidheid om een stapje extra te zetten voor onze klanten. Ons motto is: 
 
Easy to work with!

Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op.


Pieter Kuijer
Business Manager Microsoft
Pieter.kuijer@adesso.nl
LinkedIn 
06 - 27 41 48 71

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.