Zorn Project & Process Management

Senta Zorn heeft meer dan 15 jaar ervaring als projectmanager. Voorheen heeft zij gewerkt binnen grote internationale organisaties waar zij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Sinds 2016 richt zij zich op innovatief projectmanagement. 

In 2017 heeft Senta haar eigen organisatieadviesbureau opgericht. Haar visie op projectmanagement is ‘Aim High. Be Passionate. Get Things Done.’ Haar missie is organisaties te helpen zich voor te bereiden op de toekomst. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en organisaties hebben moeite dit tempo bij te houden. 

Senta helpt organisaties met het ontwikkelen van een visie en strategie en/of begeleidt hen bij de uitvoering. En precies op dit punt onderscheidt zij zich van anderen. Ze is niet alleen een denker maar ook een doener. Ze doorgrondt organisaties snel en ziet duidelijk welke stappen nodig zijn om tot uitvoering te komen. 'Van visie naar strategie en uitvoering. Van papier naar praktijk.' Om die reden wordt zij regelmatig door klanten gevraagd om als projectmanager een aanbesteding (vaak volgend op de visie) en implementatie te begeleiden. Ze treedt regelmatig op als vertaler tussen IT en praktijk. 

De laatste jaren heeft zij klanten geholpen op het gebied van klantinteractie en -communicatie en de dienstverlening van de toekomst (o.a. op het gebied van multi- en omnichannel, kantoortelefonie, belminuten & data en callcentersoftware), maar is ook breder ingezet als projectmanager IT voor o.a. datalijnen en switches. 

Ga voor meer informatie naar www.zppm.nl.

Would you like to know more about this consultant?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.