DoelBewust-ICT

DoelBewust-ICT is reeds 18 jaar actief in het geven van advies en ondersteuning op gebied van Het Nieuwe Werken, Outsourcing, Informatie Beveiliging, Ontvlechting, (Enterprise) Architectuur en Proces -Service Management.

Op basis van uw wensen zorgt DoelBewust-ICT voor de juiste aansluiting van uw ICT-organisatie op de bedrijfsdoelstellingen of informatie verplichtingen. Hierbij staat de mens centraal, de mens als individu en samenwerkend in een team staat bij ons hoog in het vaandel. Deze aansluiting wordt verzorgd door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers van DoelBewust-ICT.

Voor de juiste expertise op uw vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. DoelBewust-ICT bekijkt vanaf management-niveau naar outsourcing, (enterprise)architectuur, kostenstructuur, informatie (beveiliging) voorziening en naar een optimale ondersteuning van de bedrijfsdoelstellingen, gerelateerd aan de eisen en mogelijkheden van deze tijd.

Gezien de ruime ervaring en een flexibele inzet kan DoelBewust-ICT gebruikmakend van o.a. de Outsourcing Hub snel en met een korte doorlooptijd een passend en onafhankelijk advies bieden tegen een zeer goede prijs prestatie verhouding.


Would you like to know more about this consultant?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.