Xperit Solutions

Xperit Solutions

Groothandels en productiebedrijven helpen om grip te krijgen op hun kritische bedrijfsprocessen. Dat is onze ambitieuze missie. U wilt in één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Wij leveren de bedrijfssoftware en helpen organisaties om de software ook op de juiste wijze te gebruiken. Wij denken mee over optimalisatie in software én processen en zijn sterk in operationele nazorg. Zo maken we uw bedrijfsgegevens inzichtelijk.
Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Microsoft Dynamics NAV ERP-software.

Xperit dat is onze naam. Xperit staat voor "eXperts in IT". U kunt het ook uitspreken als 'X-spirit'. We willen u dan ook graag inspireren. Samen met u op zoek naar de mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Gebruikmakend van 'best practices'. Niet discussiëren over bits en bytes, maar ideeën uitwisselen over de toepassing van software als succesfactor voor uw bedrijf. Als ondernemers onder elkaar. Daarbij bent u voor ons weer een bron van inspiratie. Uw ambities, uw specifieke business, uw plannen fascineren ons. Op basis van onze implementatie ervaring herkennen we veel van de uitdagingen die u als productie- of handelsbedrijf hebt.

Specialiteit:
Implementatie en levering van Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP en Power BI

De drie belangrijkste letters uit het alfabet zijn voor ons de E, de R en de P. Dat staat voor Enthousiast, Resultaatgericht en Professioneel. Onze consultants hebben naast een flinke dosis kennis namelijk ook een gezond arbeidsethos in huis. We denken mee, we doen het samen. Wilt u plezierig zakendoen? Dat gaat bij ons helemaal lukken.

Xperit is onderdeel van AXELIO, een groeiende groep van Microsoft- partners. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.