Worth Internet Systems

Enter the digital league

Enter the digital league

Voor bedrijven met een flinke digitale ambitie: samen bouwen we aan digitale oplossingen om door te groeien, te versnellen en kansen te pakken. Bij Worth werk je samen met een team van digitale talenten aan oplossingen die perfect passen bij jouw strategie. 

Wij helpen je graag met design, user experience, software engineering, security, agile delivery en de implementatie in jouw cloudomgeving. Onze passie voor digital maakt dat we dit al 20 jaar doen. Keer op keer zien we hoeveel impact het heeft op organisaties en op de samenwerking met jouw klanten.

Meer over Worth

We versnellen en maken samen betere digitale oplossingen.

Onze aanpak

We bouwen oplossingen waarmee we jouw doel bereiken. In onze aanpak gaat het niet om wat technisch mogelijk is: onze teams werken aan een digitaal product waar jouw klanten blij van worden en dat jouw organisatie vooruit helpt. 

Onze designers zijn tech-savvy en ontwerpen met een goed werkend product voor ogen en onze engineers begrijpen dat een goede gebruikservaring net zo belangrijk is als goede code schrijven. 

Dat betekent dat we anders werken: als je met ons werkt ben je onderdeel van onze projectteams en je werkt direct met hen samen. Je ziet jouw digitale product tot leven komen en hoort direct wat gebruikers ervan vinden. Je hebt toegang tot onze kennis en wij leren op onze beurt jouw organisatie beter kennen. Zo ontwikkelen we zelfs complexe en bedrijfskritische systemen zonder snelheid te verliezen.

.

Benieuwd naar onze succesverhalen?

Bekijk wat we samen met onze klanten zoals de Nederlandse Loterij, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NWO, Costa Express, Euro Pool en Zoostation bereiken in onze case studies.

.

Innovative ideas worth sharing

Onze collega’s delen graag hun ervaring over het transformeren en vereenvoudigen van IT-systemen, digitale innovatie en versnelling in onze blogs. Innovatieve ideeën starten hier.

.

Let’s explore!

We helpen je graag bij het vinden van de oplossing voor jouw digitale uitdaging.
Laten we kennismaken.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.