Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

WebElephant

Magento en E-commerce specialist


Wij maken impact door slimme en innovatieve techniek samen te brengen met doordachte marketing strategieën om zo jouw rendement te verhogen.

Onze developers, marketeers, projectmanagers en webshop specialisten werken dagelijks aan het online resultaat van onze klanten. Samen maken we ambities waar en zorgen we voor winstgevende e-commerce projecten. We ontwikkelen oplossingen die impact maken en we komen met duidelijke antwoorden op jouw vragen. Ook hebben we een aantal eigen succesvolle webwinkels gehad waar wij ervaring hebben opgedaan om jou echt verder te brengen.

Dit alles bij elkaar maakt van WebElephant een e-commerce partner met de benodigde expertise om jouw case succesvol te maken. We zijn eigenwijs, recht door zee en hebben een gezonde dosis boerenverstand. Wij helpen je graag verder met jouw bedrijfsresultaat. Neem vandaag contact op en maak een afspraak. Wedden dat we het samen beter kunnen?

Magento webshop
Magento wordt gebruikt door webshops wereldwijd. Het neemt een comfortabele positie in van de top 5 meest gebruikte CMS systemen. Wat fijn is aan een Magento webshop, is dat onze klanten er eenvoudig zelf mee kunnen werken, maar ook dat er ontzettend complexe diensten en producten mee kunnen worden aangeboden. Hierdoor bedient een Magento webshop de twee uitersten van het spectrum als ook het middenveld.

Voordelen van Magento:
 • Responsive lay-out
 • Gebruiksvriendelijk CMS-beheer
 • Krachtige CM (kan 80k orders per uur verwerken)
 • Gemakkelijk product- en categoriebeheer
 • Uitstekende snelheid en beveiliging
 • Gebouwd met SEO-optimalisatie in gedachten
 • De Magento webshop is jouw eigendom

Waarom Magento
Magento is een open-source-systeem. Dat wil zeggen dat professionals over de hele wereld hier aan sleutelen. Niet in de zin van dat ze aan jouw webshop kunnen sleutelen, maar aan het verbeteren van het systeem. Duizenden ontwikkelaars optimaliseren Magento dan ook dagelijks zodat wij er voor kunnen kiezen om met deze optimalisaties ook jouw webshop te verbeteren. Bij Webelephant kan je terecht voor alles omtrent Magento development. Van template webshops tot maatwerk webshops, en van custom modules en API koppelingen, tot kleine features. Ons development team gaat aan de slag met het design, de ontwikkeling en de hosting, en blijft het onderhouden en verbeteren.

Als je wil weten of Magento geschikt is voor jouw onderneming, neem dan vrijblijvend contact op en laat onze experts je voorzien van een gedegen advies.

Marketing strategie
Iedere organisatie heeft een doel. Of dat nu omzetgroei, bezoekersstijging of kostenbesparing is, ieder doel moet worden behaald. Bij het behalen van doelen hoort een strategie. Wij kunnen jou voorzien van een concrete en heldere online marketing strategie.

Strategie is een onderdeel dat bij Webelephant hoog in het vaandel staat. Wij werken graag samen met de klant en willen onze expertise en dienstverlening zo volledig en impactvol laten samensmelten met de business van de klant. Vanuit ons oogpunt is strategie dan ook gericht op het uitzetten van de totale koers van een bedrijf gericht op het behalen van de doelstelling voor dit jaar, maar ook zeker de jaren erna.

Voordelen van een strategische aanpak:
 • Altijd de focus op het doel
 • Gestructureerde aanpak
 • Begeleiding en consultancy van experts
 • Inspirerende strategische sessies
 • Concreet actieplan


Ontdek The Power of WE met WebElephant, waar ervaren online marketeers klaarstaan om jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem contact met op met Elvira van der Wees (elvira@webelephant.nl of stuur een bericht via LinkedIn) voor vragen of vrijblijvend advies.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.