Veeam Software

Veeam® is koploper op het gebied van back-upoplossingen die voor Cloud Data Management™ zorgen. Veeam biedt één platform voor modernisering van back-ups, snellere invoering van de hybride cloud en beveiliging van uw gegevens. Onze oplossingen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, voldoende flexibel voor elke omgeving en altijd betrouwbaar.

Veeam is een 100% channel gefocust en daardoor een sterke band met veel iSourcing Hub partners.

De Veeam partner lookup vind u hier
Door de jaren heen heeft Veeam® als pionier innovatieve oplossingen ontwikkeld waarmee bedrijven aan de moderne data-vereisten kunnen voldoen, en bereikte zo de hoogste klanttevredenheidsscores in de branche.  

Veeam Cloud Data Management Platform is de meest complete oplossing om klanten te helpen bij het automatiseren van gegevensbeheer en het garanderen van databeschikbaarheid. Wereldwijd hebben wij meer dan 400,000, waaronder 83% van de Fortune 500-bedrijven en 69% van de Global 2000-ondernemingen. Onze klanttevredenheidsscores liggen 3.5 keer hoger dan gemiddeld en zijn daarmee de hoogste in de branche. Ons wereldwijde ecosysteem bestaat uit 70,000+ partners, met HPE, NetApp, Cisco en Lenovo als exclusieve resellers.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.