Unit4 Business Software Netherlands B.V.

In business for people

De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden. Unit4 bedient ruim 6.000 klanten, waaronder non-profit organisaties, de professionele dienstensector, bedrijven in de publieke sector en onderwijsorganisaties.

Bekijk onze website voor meer informatie https://www.unit4.com/, volg ons op Twitter @Unit4global, of bezoek onze LinkedIn page


Unit4 Enterprise Resource Planning
Onze geïntegreerde Enterprise Resource Planning-softwareoplossingen helpen jou om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt meer zicht en grip op financiën, projecten, inkoop, rapportages, prognoses en strategische financiele informatie via de geïntegreerde FP&A oplossing.

Unit4 Financial Planning & Analysis
Onze Financial Planning & Analysis-softwareoplossing in de cloud biedt uw mensen betere en snellere manieren om de cijfers aan het werk te zetten met behulp van slimmere planning, budgettering en prognoses, rapportage, visualisatie en analyse.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.