Unified BV levert oplossingen op het gebied van hardware, software en datacenterdienstverlening. Wij leveren alles voor uw ICT-omgeving, nemen migraties op ons en met onze eigen datacenters bent u altijd gegarandeerd van continuïteit van uw ICT-omgeving.

Unified BV is een stabiele speler in de markt, centraal in Nederland.

Jan 2004 - Oprichting Unified
Nov 2004 - HP Gold Partner
Mar 2008 -  100ste woningscorporatie als klant
Jan 2009 - Verhuizing naar de Otto Hahnweg te Utrecht
Dec 2011 - Eerste datacenter online
Jan 2013 - EMC Silver Partner
Aug 2013 - ISO 27001 & 9001 gecertificeerd
Feb 2015 - Uitbreiding inpandig datacenter
Apr 2016 - NEN 7510 gecertificeerd
Okt 2016 - 25 corporaties in Unified Datacenter
Mar 2017 - Dell EMC Gold Partner

Partner o.a. van: HP, Microsoft, EMC, Veeam & VMware.

Unified BV: Grip op uw ICT!Sinds de oprichting van Unified in 2004 is er focus op woningcorporaties. Dit met het resultaat dat Unified inmiddels 60 corporaties ondersteunt en ontzorgt waarbij 30 van deze corporaties outsourcingsdiensten afnemen vanuit de twee private datacentra. Deze groei is tot stand gekomen door continue kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs. De kwaliteit kan Unified leveren doordat ze specifieke kennis heeft van de corporatiesector en de bijbehorende applicaties. Hierdoor weet Unified de systemen op een dusdanige manier in te richten dat de eindgebruikers bij de corporaties overal en altijd, veilig en met goede performance kunnen werken.

Ruim 90% van de klanten van Unified bestaat uit Woningcorporaties. Unified kent de “ins en outs” van alle primaire systemen, spreken de corporatietaal, hebben kennis van wet- en regelgeving, volgen de markt, begrijpen alle processen en weten deze te vertalen in technisch hoogstaande oplossingen. Dit ziet Unified als een groot voordeel. Of een corporatie nu gebruik maakt van NCCW, Centric, Aareon, Cegeka, Itris, of Incit; Unified heeft de kennis in huis om deze pakketten optimaal de laten performen. Koppelingen met derden als Square, Kubion, Malengo of de complexe autorisatie-integraties van BNG; voor Unified is het gesneden koek! 

Door de technische knowhow in combinatie met de markt specifieke kennis is Unified al meer dan 12 jaar in staat om al haar projecten en contracten volledig fixed-price op te leveren. Vanuit de klanttevredenheidsonderzoeken (onderdeel van onze ISO9001) wordt het feit van fixed-price aanbieden unaniem door al onze opdrachtgevers positief beoordeeld.

In overleg brengt Unified u graag in contact met voldoende gelijkwaardige corporatie referenten.

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden