Trends ICT

Trends ICT

Trends ICT Groep is de landelijke speler die de ambitie van de ondernemer van nu snapt. Vanuit onze locaties in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Hoogeveen werken we voor heel ondernemend Nederland. Bij ons bent u van harte welkom voor al uw vragen of gratis advies over telefonie en kantoorautomatisering.

Al sinds 1986 leveren we telecommunicatie en datadiensten aan zakelijke gebruikers en bieden we oplossingen van diverse hoogstaande leveranciers. Zo zijn we Excellence Partner van KPN en Solution Partner van Vodafone Nederland. Tevens is Trends Premium Partner van Unify, voorheen Siemens Enterprise Communications en MS Teams excellence partner van Microsoft..

We staan ondernemers bij in alles wat met zakelijke communicatie te maken heeft. Zorgen dat elk contact gestroomlijnd verloopt. En dat mensen dankzij techniek met elkaar worden verbonden.

Zoals met Cloud ICT: ons complete pakket van telefonie, kantoorautomatisering en clouddiensten. Voor de future proof ondernemer. Cloud ICT zorgt voor alles dat vanzelfsprekend en onmisbaar is geworden van de moderne bedrijfsvoering.

Home - Trends ICT Groep


Scherpe prijzen, vakkundige oplossingen

Mede hierdoor zijn wij in staat altijd een scherp geprijsde oplossing te vinden voor de vragen van onze klanten, passend bij hun onderneming. Het bieden van hoogstaande kwaliteit, continuïteit en service staat voor ons op 1. We adviseren, leveren, installeren, implementeren, beheren en ondersteunen. Zo brengen wij bedrijven verder.

Geen losse draadjes meer, maar een gehele ICT-infrastructuur. Van online werkplek tot vaste en mobiele telefonie. Met alle data veilig in datacentra in Nederland.


Altijd 1 aanspreekpunt

Binnen Trends hanteren we korte lijnen. Dat betekent dat er zoveel mogelijk wordt gecommuniceerd via één centraal en gespecialiseerd aanspreekpunt. We streven gezamenlijk naar het leveren van optimale en maatgerichte kwaliteit. Daar waar mogelijk zijn we ISO-gecertificeerd en onze medewerkers beschikken over VCA-, PRINCE2- en ITIL-certificaten.

We hebben elke expertise in huis. Van techniek tot support. En van relatiebeheer tot research & development. Onze specialisten snappen wat een ondernemer nodig heeft. Ze ondersteunen wanneer dat nodig is, hebben antwoord op vragen en voorzien in vakkundig advies.

Zo zorgen we er samen voor dat u bereikbaar bent. Altijd en overal. Want waar en wanneer u werkt: Trends werkt voor u.

Trends. Make IT easy© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.