Trends ICT

Trends ICT

Trends ICT Groep is de landelijke speler die de ambitie van de ondernemer van nu snapt. Vanuit onze locaties in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Hoogeveen werken we voor heel ondernemend Nederland. Bij ons bent u van harte welkom voor al uw vragen of gratis advies over telefonie en kantoorautomatisering.

Al sinds 1986 leveren we telecommunicatie en datadiensten aan zakelijke gebruikers en bieden we oplossingen van diverse hoogstaande leveranciers. Zo zijn we Excellence Partner van KPN en Solution Partner van Vodafone Nederland. Tevens is Trends Premium Partner van Unify, voorheen Siemens Enterprise Communications en MS Teams excellence partner van Microsoft..

We staan ondernemers bij in alles wat met zakelijke communicatie te maken heeft. Zorgen dat elk contact gestroomlijnd verloopt. En dat mensen dankzij techniek met elkaar worden verbonden.

Zoals met Cloud ICT: ons complete pakket van telefonie, kantoorautomatisering en clouddiensten. Voor de future proof ondernemer. Cloud ICT zorgt voor alles dat vanzelfsprekend en onmisbaar is geworden van de moderne bedrijfsvoering.

Home - Trends ICT Groep


Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.