Toshiba Global Commerce Solutions Benelux

Toshiba

Toshiba Global Commerce Solutions is de Retail Integration Partner voor jouw Retail IT-oplossingen. Wij richten ons op zaken waar het echt om gaat. Wij bouwen altijd aan duurzame relaties met onze klanten en partners zodat wij gezamenlijk altijd voor de beste oplossingen gaan. Het realiseren van strategische doelstellingen waarbij het operationele gedeelte altijd door kan blijven gaan. Met Toshiba heeft men beschikking over een end-to-end oplossing. We begeleiden de klant tijdens het hele proces van de aankoopbeslissing tot het onderhoud van zijn investering.  
 
Wij zijn een wereldwijde organisatie met een sterk lokaal karakter. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen wanneer dit nodig is, maar ook de achterban hebben van veel mensen met kennis. Dit hebben wij laten zien met de case van ASICS. Een organisatie met 150 winkels verspreid door heel Europa waarbij er een goedwerkende IT-infrastructuur nodig is. Lees hier hoe ASCIS en Toshiba samenwerken om dit te realiseren. 
 
Wij zijn goed in het integreren van Retailprocessen en kunnen jou hierbij helpen. Toshiba is een totaalleverancier voor IT-Retail en biedt een compleet pakket aan van Services, Hardware en Software

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.