Toshiba Global Commerce Solutions Benelux

Toshiba

Toshiba Global Commerce Solutions is de Retail Integration Partner voor jouw Retail IT-oplossingen. Wij richten ons op zaken waar het echt om gaat. Wij bouwen altijd aan duurzame relaties met onze klanten en partners zodat wij gezamenlijk altijd voor de beste oplossingen gaan. Het realiseren van strategische doelstellingen waarbij het operationele gedeelte altijd door kan blijven gaan. Met Toshiba heeft men beschikking over een end-to-end oplossing. We begeleiden de klant tijdens het hele proces van de aankoopbeslissing tot het onderhoud van zijn investering.  
 
Wij zijn een wereldwijde organisatie met een sterk lokaal karakter. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen wanneer dit nodig is, maar ook de achterban hebben van veel mensen met kennis. Dit hebben wij laten zien met de case van ASICS. Een organisatie met 150 winkels verspreid door heel Europa waarbij er een goedwerkende IT-infrastructuur nodig is. Lees hier hoe ASCIS en Toshiba samenwerken om dit te realiseren. 
 
Wij zijn goed in het integreren van Retailprocessen en kunnen jou hierbij helpen. Toshiba is een totaalleverancier voor IT-Retail en biedt een compleet pakket aan van Services, Hardware en Software

We are Retail


Toshiba begrijpt als geen ander wat de nieuwe realiteit is voor de Retail. Jules (General Manager red.) vertelt er meer over in dit artikel over ‘Winkelen zonder obstakels’
 
“Digitalisering en home delivery zijn in een enorme versnelling terecht gekomen en de consument is gewend geraakt aan het gemak van e-commerce oplossingen zoals het filteren op specifieke wensen en cashless payments. Diezelfde klantervaring willen we niet langer alleen op het internet, maar ook in de fysieke winkel.”
 
Meedenken en meedoen vanuit een Retailgedachte is de manier waarop we onze activiteiten ontplooien en successen behalen. Ooit begonnen met de kassasystemen (Point-of-Sale-oplossingen) zijn wij en onze mensen gegroeid naar een Retail Integration Partner om zo onze klanten te ondersteunen in de digitale transformatie. Met ruim honderd medewerkers in de Benelux werken wij voor bedrijven in de food-, fashion-, hospitality-, en doe-het-zelfbranch. Dat doen wij vanuit kantoren in Houten (Nederland) en Zellik (België). 
 
Toshiba Services staat garant voor een optimale beschikbaarheid van de geleverde digitale oplossingen, zodat de klant altijd operationeel blijft. Onze professionele helpdeskmedewerkers en field engineers zorgen voor een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast bieden we een aantal andere aanvullende interessante diensten aan voor retailers die hun IT wat slimmer en efficiënter willen aanpakken zoals Retail Integration Services (SIAM), Mobile Device Management, 3rd party maintenance, Connectivity en Life Cycle Management.
 
Toshiba is een totaalleverancier met veel expertise per verschillend onderdeel. Op deze manier vergroten retailer wereldwijd de betrokkenheid en transformeren zij de winkelervaring van hun klant. Wij ondersteunen klanten met:

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.