TCC smart IT solutions

Jouw digitale transformatie is onze prioriteit

Jouw digitale transformatie is onze prioriteit

Toegevoegde waarde creëren, daar staat TCC voor. Door intensieve samenwerking verdiepen wij ons in jouw organisatorische behoeften. Vanuit technologisch oogpunt vullen wij deze met onze oplossingen in. Zo blijft er meer tijd over voor jouw organisatie om zich te focussen op haar bedrijfsdoelstellingen.

TCC geeft de juiste antwoorden, denkt mee vooruit en inspireert voor de toekomst
– John Wijnands, General Manager Finance and Administration, Kobelco Welding of Europe


Ons verhaal

TCC is in 1987 opgericht in Maastricht, Zuid-Limburg. In 2016 versterkten wij onze organisatie met Perfection Automatiseringen, gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant. In januari werd daar, met de overname van JDS, een derde vestiging in Venray, Limburg aan toegevoegd. 

Wij zijn een full-service ICT-dienstverlener die zich focust op het leveren van Managed Services. Ons doel is de klant op weg helpen naar de digitale transformatie. Met een team van zo’n 80 IT-professionals zijn wij dan ook een betrouwbare partner voor veel verschillende typen bedrijven.

Waarom TCC?


✔️ Efficiënte, flexibele en bovenal veilige IT-omgevingen
✔️ Een hecht team IT-specialisten dat jouw bedrijfsuitdagingen begrijp
✔️ Constante beschikbaarheid, dienstbare en gepersonaliseerde IT

Daarom TCC!

Wat is voor ons het belangrijkst?

Nauwe samenwerking met onze klanten. Daarom streven wij dagelijks naar het implementeren van oplossingen die aan al de behoeftes voldoen. Wij zorgen voor orde in de chaos van het complexe IT-landschap. Daarnaast verzorgt TCC een breed aspect aan Business Solutions, vanuit alle vestigingen.

Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Door jarenlange relaties met onze leveranciers en partnerships met technologische innovators bieden wij de meest moderne oplossingen. Onze collega’s breiden voortdurend hun kennis uit en zijn gecertificeerd in alle relevante technieken.

Met intensieve samenwerking verdiepen wij ons in jouw organisatorische behoeftes. Vanuit technologisch oogpunt vullen wij deze behoeftes in. Zo blijft er meer tijd over voor jouw organisatie om zich focussen op de bedrijfsdoelstellingen.


Per branche een betrouwbare aanpak
Oplossingen voor een optimale ICT-omgeving

(view our - Specific Overview - Moderne Werkplek)
(view our - Specific Overview - Toekomstbestendig Netwerk)ERP Bedrijfssoftware

(view our - Specific Overview - ERP Bedrijfssoftware)Onze Partners

Al jarenlang hebben we bij TCC een trouw en uitgebreid partnernetwerk. Een zorgvuldig samengesteld netwerk om jou als klant de beste services en adviezen te bieden.Certificeringen

TCC beschikt over een aantal certificeringen. Deze certificeringen worden door externe partijen periodiek geaudit.


Neem contact met ons op


Tom Herberighs
Berry Roemgens

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.