iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Systony

We believe you can grow

Met een team van 14 medewerkers is Systony in de loop der jaren uitgegroeid tot een organisatie die in staat is om elk CRM-project op een gestructureerde manier tot een succes te maken. Systony kenmerkt zich door technische kennis, flexibiliteit en maximale gebruikersacceptatie. Doordat wij branche-onafhankelijk werken, hebben wij tal van organisaties geholpen met het optimaliseren van hun processen op het gebied van sales, marketing, service, events en operations. Door de juiste vragen te stellen, advies te geven en een kritische houding aan te nemen, identificeren we de pijnpunten, uitdagingen en doelen van de klant en vertalen deze naar een concrete omgeving in HubSpot CRM.

Het is onze missie om organisaties in de Benelux te stimuleren klantgericht(er) te ondernemen. Daarbij staan leads, prospects en klanten altijd centraal. Het resultaat is een loyaal klantenbestand, kostenreductie en omzetverhoging.  

Bij zo’n 500 organisaties hebben wij inmiddels een (allround) CRM-platform geïmplementeerd (Maximizer CRM, Teamleader, Microsoft Dynamics 365 en HubSpot). Sinds oktober 2021 richten wij ons alleen nog op het beste CRM-platform, namelijk HubSpot. Klanten met andere CRM-systemen blijven wij uiteraard wel service verlenen. 

Ook zelf passen we inbound marketing, sales en service toe. Onze website is gebouwd in de CMS Hub van HubSpot. Wij weten dan ook precies tegen welke knelpunten je aan kunt lopen. En hoe je een CRM-systeem optimaal implementeert. 

Met al onze kennis en ervaring kunnen wij jouw organisatie van A tot Z begeleiden. Samen smeden wij jouw marketing, verkoop, service en klantbeheer tot één krachtig proces.  
 
We believe you can grow!

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.