Switch IT Solutions

Empowering IT Performance

Wij willen organisaties blijvend laten excelleren met doordachte, op de eindgebruiker gerichte, IT-oplossingen die meebewegen met de voortdurend veranderende maatschappij. Switch is onderdeel van de Vincere Groep: een landelijke speler van zeven bedrijven op het gebied van IT, Communicatie en Security. Deze dienstverleners hebben de afgelopen decennia allen hun sporen verdiend op dit gebied. De groep bedient klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Met een compleet dienstenpakket, landelijke dekking en de voordelen van lokale nabijheid.

U wilt altijd en overal kunnen werken. Gegevens moeten op elk moment van de dag beschikbaar zijn en optimaal beveiligd zij n. Met Switch IT Solutions hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Dankzij onze slimme, toekomstbestendige oplossingen beweegt uw organisatie mee met de snel veranderende wereld. We hebben niet alleen verstand van IT, maar ook van de markt waarin u opereert. Switch creëert het fundament voor een betrouwbare IT-omgeving die efficiënt en eenvoudig (samen)werken mogelijk maakt. Zo kunt u blij ven doen waar u het beste in bent. Wij zijn officieel gecertificeerd op het gebied van kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015), milieumanagement
(ISO 14001:2015) en informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510). Onze kernwaarden zijn focus op de eindgebruiker, integriteit, teamwork en leiderschap. 

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.