Suerte Academy

Platform for Continual Personal Development

Suerte Academy biedt diverse opleidingen op het gebied van regie (sourcing governance), service integratie en contract management. Van basisniveau (Foundation) tot en met een volledige leergang tot Gecertificeerd Praktisch Regisseur.

Maar ook voor opleidingen op het gebied van digitale transformatie, agile development, continuous improvement, information security en organisational change bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn veel aanbieders van trainingen, workshops, coach en intervisie. Hoe onderscheidt Suerte Academy zich in deze markt van andere organisaties? Waarom zou u voor uw volgende stap in persoonlijke ontwikkeling voor ons kiezen?

Ons platform staat voor een ‘community’ van mensen, professionals, die bewust bezig zijn met hun persoonlijke groei en die elkaar hier ontmoeten en ondersteunen. Onze missie is het begeleiden van IT-professionals naar meesterschap.
 
Een voor ons heel belangrijke onderscheidende factor is onze persoonlijke werkwijze en individuele benadering. Aansluiten op uw leervraag, u persoonlijk kennen, betrokken blijven bij uw ontwikkeling, dat is wat we willen.
 
We kunnen ons op allerlei manieren flexibel aanpassen aan uw specifieke wensen. Dit kan gaan over de inhoud van de training (maatwerk, speciale thema’s), over de vorm (klassikaal, online), flexibele mogelijkheden voor examens, facturering, etc.
 
Ons motto is ‘fietsen leer je door te fietsen, niet door te praten over fietsen’. Dit zegt veel over onze ervaringsgerichte stijl van trainen. Deze aanpak en de resultaten die we behalen zijn wat ons betreft een tweede belangrijke onderscheidende factor.
 
Ervaring is ook wat centraal staat bij onze associates, onze trainers en coaches. Geen theoretische verhalen, maar discussies, casussen, oefeningen op basis van de praktijk … hun eigen praktijk. Telkens de aansluiting zoekend bij uw specifieke situatie.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.