Sopra Steria

The world is how we shape it

Sopra Steria Groep is een van oorsprong Franse IT-provider die actief is in 25 landen. Sopra Steria zegt zich te onderscheiden door haar hoge mate van klantgerichtheid, lokale aanwezigheid bij haar klanten en de focus op innovatie en digitale transformatie door middel van smart application modernization, banking software en SaaS-oplossingen voor humanresourcemanagement. 

Sopra Steria onderstreept dat uiteindelijk de bedrijfswaarde van technologie met en door mensen tot stand komt en ondersteunt haar klanten daarin. De groei van Sopra Steria Groep is in de afgelopen veertig jaar gerealiseerd via zowel organische groei als overnames. De IT-provider, die sinds 2015 ook actief is in Nederland, focust zich in de Benelux op groei binnen de financiële sector en de industrie, met als basis de positie in de (Europese) overheid. 

De belangrijkste pijlers hiervoor zijn diensten op basis van nieuwe technologieën, smart application modernization, en outsourcing. Sopra Steria heeft bij de organische groei de focus op Smart Application Modernization (SAM): een zienswijze die inzicht biedt in de toegevoegde waarde van applicatiefuncties voor een organisatie en hoe die te verbeteren. Daarbij zal de focus liggen op een agile werkwijze in een open samenwerking met klanten en hoe dit bevorderlijk kan zijn voor nieuwe innovaties. 

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.