Solipsis Managed Services

U de business, wij de ICT

Onze missie is het op een slimme en efficiënte manier oplossen van ICT-vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging zodat u zich met vertrouwen en zekerheid optimaal kunt richten op de ontwikkelingen van eigen bedrijfsdoelstellingen.

Uitgangspunt in onze dienstverlening is om naast het waarborgen van continuïteit in de business-ontwikkeling de IT-performance bij onze klanten naar een hoger niveau te brengen. Hierbij kijken wij naar de manier waarop de business en ICT samenwerken bij onze klanten.

U de business, wij de ICT

De relatie met onze klanten kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit, waarbij flexibiliteit, vertrouwen en het opbouwen van een gezonde samenwerking hoog in het vaandel staan. Dit past 1 op 1 bij de cultuur binnen Solipsis Managed Services. 

Ingegeven door een vooruitziende blik, en goed begrip van de marktontwikkelingen van de afgelopen jaren, zijn wij ons meer en meer gaan toeleggen op het ondersteunen van ICT aan de dagelijkse bedrijfsvoering en kerntaken van onze klanten. Wij (willen) weten wat er speelt bij onze klanten en, wellicht nog belangrijker, de klanten van onze klanten. Dit geldt zowel voor branche- en klant specifieke ontwikkelingen alsmede secundaire- en primaire bedrijfsprocessen bij onze klanten. Deze verdiepingsslag is voor ons de basis van een werkend business partnership

Daarnaast vraagt informatie management om een doordachte aanpak waarin zowel de meest recente technieken en ontwikkelingen zijn meegenomen. Betrouwbaarheid, dataveiligheid en beschikbaarheid moeten hierin hoofdonderwerpen zijn. Hierbij kijken wij (als onderdeel van ons BIP-map proces) naar de manier waarop de business en ICT samenwerken.

Solipsis Managed Services heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van ICT-infrastructuren en applicaties. Wij begeleiden bedrijven in hun digitale transformatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
Versterkt door onze partnerships met bijvoorbeeld KPN, Microsoft, Citrix en VMware zijn wij met name specialist op het gebied van de digitale werkplek, cloud-oplossingen, informatiebeveiliging en consultancy.

U de business, wij de ICT

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden