Skysource CloudExperts

Managed Service Provider en specialist van de moderne werkplek

Skysource, de werkplekspecialist gevestigd in de Brainport en de Mainport, is een professionele Managed Service Provider (MSP) gericht op de zakelijke ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen.
Binnen de sectoren HealthCARE, Bouw en Zakelijke Dienstverlening wordt de Skysource Workspace ingezet zodat de medewerkers efficiënt en effectief de kernactiviteit uitoefenen. Deze intuïtieve digitale werkplek faciliteert alle benodigde functionaliteiten in al haar eenvoud om succesvol te zijn.

Skysource is als CloudExpert een autoriteit op het gebied van slimme Cloudoplossingen. Exclusiviteit staat hoog in het vaandel. De infrastructuur van een ICT-omgeving is exclusief voor een bedrijf of organisatie. Deze wordt geheel tailormade ontwikkeld, ingericht en, niet onbelangrijk, up-to-date gehouden.

Kwaliteit en security
De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen op het allerhoogste niveau staat voorop. Het geeft onze klanten de zekerheid dat ze met een deskundige partij, zeker als het gaat om kwaliteitsmanagement en informatieveiligheid, zakendoen. Skysource is trots dat ze zowel ISO9001, ISO 27001, NEN7510 als ISAE3402 type 2 gecertificeerd zijn. 

100% oplossingsgericht
De Servicedesk van Skysource is graag het kloppende hart van haar opdrachtgevers! U kunt er 24/7 met al uw vragen, problemen en/of wensen terecht. De Servicedesk-medewerkers zijn 100% oplossingsgericht. Middels cursussen en trainingen wordt de kennis van de Servicedesk-medewerkers up-to-date gehouden. Bij specifieke vragen of problemen wordt er een expert ingeschakeld om tot een goede oplossing te komen. Alle communicatie omtrent de ICT-vraagstukken wordt vastgelegd, zodat ten alle tijden duidelijk is wat de status op dat moment is. De eindgebruiker staat ten alle tijden centraal. De Servicedesk-medewerkers helpen u goed, graag en snel

Werken ‘all over the world’
Werken ‘all over the world’, dat is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld! Skysource faciliteert bedrijven en instellingen als het gaat om de gewenste functionaliteit. Middels een dataverbinding heeft u plaats, tijd en apparaat onafhankelijk toegang tot uw online werkplek. U kunt overal inloggen en u heeft de beschikking over uw eigen desktop met al uw data en (bedrijfsspecifieke) applicaties. Dit noemt Skysource de ultieme vorm van vrijheid! De CloudExperts komen met een gedegen advies waar een tailormade oplossing uit voortkomt.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.