iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Simtech Cloud Consulting & Managed Services

It's all about the customer

Simtech is een toonaangevende IT-serviceprovider die zich specialiseert in bedrijfs IT-infrastructuuroplossingen en haar klanten helpt met consultancy, greenfield-IT, IT-migraties, IT-optimalisaties en IT-managed services voor zowel on-premises als cloud  infrastructuur. 

Simtech beschikt over uitgebreide kennis van business applicaties, infrastructuur, architectuur, beveiliging, service management  en IT-operations.

Met meer dan 20 jaar IT-ervaring en een passie voor technologie en innovatie biedt Simtech probleemoplossende IT-oplossingen door oprechte interesse te combineren met analytische vaardigheden en samenwerking met klanten. De IT-professionals van Simtech zijn creatief, pragmatisch, gedreven en gericht op het leveren van bedrijfswaarde voor klanten. Simtech hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding van klanten door goed geïnformeerde en gecertificeerde professionals.

Simtech is trots op haar uitstekende succesratio in het opleveren van projecten met klanten en streeft er voortdurend naar om te blijven innoveren en anticiperen op actuele thema's voor en bij klanten.

Bij Simtech bieden we een uitgebreid scala aan IT-oplossingen voor bedrijven en overheden.

Onze diensten omvatten consultancy, implementatie, migratie, beheer, beveiliging, optimalisatie en asset management. We zijn toegewijd aan het creëren van waarde voor onze klanten door het optimaliseren van bedrijfsprocessen en infrastructuuroplossingen om hen een concurrentievoordeel te bieden.

De expertise van Simtech wordt onderstreept door onze certificeringen en onze kennispartnerships met toonaangevende bedrijven in de IT-sector, waaronder AWS, Azure, Oracle, RedHat, Agile, ISO 27001, ISAE 3402-2, NEN 4400-2, Cyber Security en ethical hacking.

We zijn trots op onze klanten, waaronder marktleiders in telecom, ministeries, universiteiten en pensioenfondsen daarnaast levert Simtech  beheerdiensten aan klanten in diverse sectoren, waaronder pensioenfondsen, telecomproviders, banken, FinTech-bedrijven, IT-serviceproviders, scale-ups en onderwijs-IT-providers.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op technologieën zoals Cisco, VMWare, Azure, AWS, Microsoft, Oracle en RedHat. We hebben uitgebreide kennis van het implementeren en ondersteunen van virtualisatie, cloud, hybride-cloud en cloudnative IT-oplossingen, van business case tot operatie.

Partnerschappen met RedHat, Oracle, AWS en Azure stellt Simtech in staat om klanten nog beter van dienst te zijn.

Bij Simtech bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Neem contact op met René via LinkedIn, of telefoon +31613843737.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.