Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

SetServices

Altijd en overal je werk kunnen doen, veilig en vertrouwd. Dat is wat wij beloven!

SetServices is een innovatief, flexibel en eigenzinnig bedrijf. Eigenzinnig, omdat wij geloven in de kracht van onze oplossingen en voor niets minder staan dan de beste kwaliteit.

Wij helpen bedrijven al meer dan 25 jaar verder met slimme IT-oplossingen en deskundig advies. En daarin zijn we altijd eerlijk en transparant. De kracht van SetServices? Innovatie zit in ons DNA. Wij zitten nooit stil en spelen moeiteloos in op relevante ontwikkelingen. En, nog belangrijker, we zorgen ervoor dat onze klanten daarvan profiteren. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn een full service provider op het gebied van IT oplossingen, Cloud services en telecom en onze support afdeling behoort tot de beste in de markt. Grote en kleine ondernemingen, standaard oplossingen of maatwerk: u kunt terecht bij SetServices.

Dienstverlening
Onze dienstverlening is erop gericht om onze klanten zo min mogelijk te laten merken van ICT werkzaamheden die als vanzelfsprekend worden beschouwd. Hierin stellen wij onszelf continu tot doel om ervoor te zorgen dat onze klanten het werk dat men gisteren deed, ook vandaag en morgen op minimaal hetzelfde niveau kan uitvoeren. Wij vinden dat onze klanten dit minimaal van ons mogen verwachten zonder dat men hier extra kosten voor moet maken.

Omdat niet ieder bedrijf dezelfde wensen heeft, hebben wij onze dienstverlening opgesplitst in 4 pijlers. Uit deze 4 pijlers kunnen vervolgens de gewenste diensten gekozen worden. Zo kan per situatie, voor een vast bedrag per maand, de passende dienstverlening worden samengesteld.

Pijlers
Set Services Menukaart

Set Works
Een volledig verzorgde moderne werkplek. Met Set Works zorgen wij dat je altijd en overal je werk kunt doen, veilig en vertrouwd. En heb je hulp nodig, dan staan wij direct voor je klaar!

Set Cloud
Of het nu om een public, private of hybride cloudoplossing gaat, wij zorgen voor de beste keuze of combinatie, zodat je optimale beschikbaarheid van je werkomgeving ervaart tegen en gunstig tarief.

Set Secure
Je maakt zich zorgen over de veiligheid van je bedrijfsdata; bent je wel voldoende beschermd tegen personen die je schade willen berokkenen door bijvoorbeeld mallware of ransomware? Met Set Secure minimaliseren wij dit gevaar.

Set Connect
Bereikbaar zijn wanneer je dat wil, dat beloven we. Met Set Connect bent je altijd connected. Of dit nu is via een vaste telefoon, middels een integratie met Teams of tijdens een boardroommeeting, wij zorgen ervoor dat het werkt. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.