Precise Business Solutions

We helpen de bedrijfsprocessen van middelgrote tot grote bedrijven te optimaliseren met krachtige ERP-softwareoplossingen, op basis van branchespecifieke best practices. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Epicor Kinetic, een wereldwijd beschikbaar ERP stysteem voor met name in de maakindustrie opererende bedrijven.

Wij zien het als onze taak om uw doelstellingen te begrijpen, en deze toe te passen tijdens elke fase van een implementatie project.

Epicor ERP is vooral geschikt voor die bedrijven die een combinatie in de (productie-)logistiek toepassen van 'configure-to-order', 'engineer-to-order', 'make/assemble-to-order' en 'make-to-stock'. Daarnaast is Epicor Kinetic flexibel door het kunnen toepassen van een set met gereedschappen die speciaal in de maakindustrie de unieke kenmerken van uw organisatie kunnen ondersteunen.

Voor meer informatie over Epicor zie http://www.epicor.com en voor meer informatie over Precise Business Solutions zie https://precisebusiness.com/NL/
Epicor Kinetic is op een moderne UX (Grafische Interface) geschoeide oplossing voor alle bedrijfsprocessen in een producerende omgeving. Het gehele proces van offerte registratie, order beheer, planning van mensen, materialen en machines in werkorders, uitlevering en facturatie wordt ondersteund vanuit 1 centrale geintegreerde database. 

Precise Business Solutions is ruim 25 jaar partner van Epicor en actief vanuit het hoofdkantoor in Australie, en heeft daarnaast vestigingen in Nederland, Engeland, Vietnam en de Verenigde Staten van Amerika. Zoals uit quotes op onze website valt op te maken is Precise een van de meest gewaardeerde globaal opererende partners van Epicor.

Precise heeft naast het standaard Epicor systeem ook een 3-tal aanvullende modules ontwikkeld en wel voor :
a. Point of Sale: een kassasysteem, geintegreerd met Epicor Kinetic.
b. ARM : een oplossing voor het gehele proces van goederen- en diensten verwerving tot/met goedkeuring van de bijbehorende inkoopfacturen.
c. Een module voor Projectenbeheer: aansturing van uitbesteedwerk, contract management en ook claimafhandeling zijn onderdeel van deze module.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.