iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Orange Business

A digital services company

Uw trusted technologypartner in digitale transformatie op het gebied van digitale werkplek en (multi)cloud 


Orange Business (voorheen: Login Consultants en Basefarm) ondersteunt u bij de digitale transformatie op het gebied van de digitale werkplek en (multi)cloud. Van strategisch en technisch advies, ondersteuning bij implementatie of migratie tot volledige IT-outsourcing. Samen zorgen wij voor de best passende cloud- en werkplekoplossingen die u de flexibiliteit bieden om uw strategische uitdagingen aan te gaan.

De voordelen van onze services voor uw organisatie

Over ons


Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze en vooral fijne collega’s werken we dagelijks hard om onze (middel)grote, nationale en internationale klanten de beste service te leveren.


Onze diensten


Wat wij doen

Wij geven strategisch en technisch advies, helpen bij implementaties en migraties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt door onze best practice aanpak. Na oplevering van een project leveren wij professioneel support voor desktop- en applicatie-infrastructuren: van incidenteel technische support of het packagen van applicaties tot het volledig beheren van de werkplek- en/of cloudomgeving.


Meer info:

Website: https://cloud.orange-business.com/nl/
E-mail: info@login-orange.com
Telefoonnummer: +31 (0)88 594 9000

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.