iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Open ICT

Jouw eigen ICT afdeling, maar dan buiten de deur.

Open ICT faciliteert in breedst mogelijke zin op het gebied van ICT. Wij bedenken en beheren ICT oplossingen die bedrijven overal kunnen toepassen, of het nu thuis is of op kantoor. Ons specialisme reikt van traditioneel systeembeheer tot het automatiseren van jouw tijdrovende bedrijfsprocessen, denk hierbij aan de volgende diensten:

Ons streven is dat klanten en organisaties in de wereld altijd en overal kunnen werken. Informatie is eenvoudig te vinden en vragen worden beantwoord voordat ze ontstaan. Onze service is net zo laagdrempelig en transparant als alle andere dagelijkse zaken. Met deze proactieve werkwijze zorgen wij ervoor dat je altijd zo efficiënt mogelijk kan werken.Wij zijn Open ICT. Ons energieke en sterke team van specialisten bedenkt, realiseert en onderhoudt de ideale ICT-omgeving voor jouw organisatie. Ook staan we altijd voor je klaar. We houden namelijk van aanpakken én werken met korte lijnen. Hoe dat er in de praktijk uitziet?

Onze specialisten zijn continu bezig met het verbeteren van jouw ICT, zodat we eventuele problemen ruim van tevoren verhelpen. We staan je altijd vriendelijk te woord en gaan met frisse energie aan de slag om je direct te helpen. En omdat we nauw en intensief samenwerken met onze klanten, is onze band er een van partnership en collegialiteit. Dat betekent dat we weten wie je bent én hoe jouw ICT in elkaar steekt. We hebben het namelijk zelf bedacht én ingericht, precies zoals het bij jouw organisatie past. 

Daarom zijn wij jouw eigen ICT afdeling, maar dan buiten de deur.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.