Open ICT

Uw partner in Cloud, Consultancy en Systeembeheer

Open ICT faciliteert in breedst mogelijke zin op het gebied van ICT. Wij bedenken en beheren ICT oplossingen die bedrijven overal kunnen toepassen, of het nu thuis is of op kantoor. Ons specialisme reikt van traditioneel systeembeheer tot het automatiseren van jouw tijdrovende bedrijfsprocessen, denk hierbij aan de volgende diensten:

Ons streven is dat klanten en organisaties in de wereld altijd en overal kunnen werken. Informatie is eenvoudig te vinden en vragen worden beantwoord voordat ze ontstaan. Onze service is net zo laagdrempelig en transparant als alle andere dagelijkse zaken. Met deze proactieve werkwijze zorgen wij ervoor dat je altijd zo efficiënt mogelijk kan werken.Open ICT is gevestigd in Amersfoort en Zutphen. Sinds 2004 staan wij klaar voor onze klanten voor alle mogelijke ICT vraagstukken en problemen.

We zijn een jonge, groeiende organisatie die zich richt op ICT-dienstverlening voor het MKB. Door de juiste combinatie van verschillende producten en diensten wordt het best passende automatiseringslandschap gerealiseerd voor iedere klant. Onze oprechte passie voor techniek en hoog innovatief vermogen zorgen ervoor dat we de laatste ontwikkelingen hapklaar beschikbaar maken voor jouw onderneming.

Door onze werkwijze hebben wij een klantenkring weten te creëren die uiteenloopt van dienstverleners tot productiebedrijven en retail tot zorg. Mede door onze kernkwaliteiten maken wij het mogelijk om ICT te faciliteren die zich kenmerkt in:
  • Flexibiliteit
  • Klantgerichtheid
  • Proactieve werkwijzen
  • Focus op security
Je kan bijvoorbeeld bij één van onze specialisten aanschuiven voor een diepgaand gesprek over Security, Cloud proposities of juist traditioneel Systeembeheer om te achterhalen wat op dit moment de beste stap is voor jouw organisatie. Door altijd te denken in oplossingen weet Open ICT de juiste balans binnen jouw netwerk te vinden.

Kort gezegd is Open ICT een eigen ICT afdeling, maar dan buiten de deur.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.