onepoint

Beyond the Obvious

Onepoint is een wereldwijde dienstverlener die innovatieve diensten, oplossingen en advies biedt op het gebied van cloud, cyber security, werkplek en digitale transformatie.

Met meer dan 2300 werknemers in 15 verschillende kantoren wereldwijd helpen wij organisaties haar bedrijfsdoelstellingen te realiseren middels ‘beyond the obvious’ informatietechnologie, zodat zij nu en in de toekomst impact hebben op, én waarde toevoegen aan, haar relaties en medewerkers. Wij willen een wereld creëren waarin organisaties steeds slimmer, duurzamer en efficiënter worden.

We align your business with IT, we transform your idea into reality and we supply in your demand.


Waarom onepoint?
Wij zorgen ervoor dat onze klanten het verschil maken en blijven maken in de markt. Wij richten ons op de bedrijfsdoelstellingen van de klant en realiseren deze doelstellingen door middel van ondersteunende en innovatieve IT-technologieën. Ongeacht het volwassenheidsniveau van onze klanten creëren wij impact door zowel basis IT-diensten te leveren als ook innovatieve digitale oplossingen om de transformatie te maken die voor jouw organisatie noodzakelijk is.

Wij geloven dat de kracht van onze organisatie voortkomt uit het enthousiasme en de expertise van onze medewerkers. Onepoint stelt hoge eisen om het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten continu te optimaliseren. Luisteren en meedenken over de bedrijfsdoelstellingen van de klant staat hierin centraal. 

De filosofie van onepoint correspondeert met de waarden van onze organisatie. Elegantie, moed, commitment, openheid en authenticiteit staan hierin centraal. De flexibele mentaliteit van onze medewerkers wordt gekenmerkt door expertise, responsiviteit en innovatie. De samenwerking en onderlinge uitwisseling van innovatieve ideeën en expertise binnen de groep zorgen ervoor dat wij de best passende en innovatieve oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.
 

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden