NLcom

#infrastructure #cloud #apps #devops #integratie #portal

NLcom is een ICT integrator met ruim 21 jaar ervaring en met 3 aandachtsgebieden:
* ontwikkeling en realisatie van software (portalen, apps, integratie, koppelingen, ...)
* consultancy (Business Intelligence, integratie, workflows, ...)
* infrastructure -, managed- en cloud services.

Actief binnen de profit- en non-profit domeinen, veel kennis van het zorgdomein (dus niet enkel technisch), ISO 27001 gecertificeerd en NEN 7510 compliant. 

Met circa 40 professionals bieden wij onze ICT-diensten en -oplossingen aan organisaties in voornamelijk Midden- en Zuid-Nederland aan. Vanuit onze basis in Maastricht richt NLcom zich op twee hoofdgebieden: enerzijds het aanbieden en onderhouden van ICT-infrastructuur(cloud)oplossingen en anderzijds het ontwikkelen van (maatwerk-)softwareoplossingen voor de grootzakelijke en enterprise-markt, voornamelijk in de zorg. Daarbij wordt gekozen voor oplossingen van marktleiders maar ook voor minder bekende alternatieven. In de keuze hierin is de behoefte en de business van de klant bepalend. Mede ondersteund door de ervaren, kundige en klantvriendelijke servicedesk bedient NLcom organisaties uit diverse branches en van divers formaat.

Samenwerkingen met onder andere Infozorg en Quattri, partnerships met onder andere Liferay, Microsoft, Atlassian, Citrix, Eshgro en RoutIT, en leveranciers van systemen en oplossingen zoals Gerimedica, Ysis, PRHC mijnCares, NEDAP ONS, ZorgMail, LabelCare en meer. 

Geïnteresseerd in NLcom?
Bezoek onze website www.nlcom.nl voor een compleet overzicht van onze producten en diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)43-350 01 90 of stuur een e-mail naar info@nlcom.nl.


© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.