iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Next Learning Valley

We empower your journey to a future proof organization

Next Learning Valley is een onderwijskundige implementatiepartner van innovatieve leertechnologie sinds 2013. Wij begeleiden organisaties met de implementatie van hun gewenste learning suite (ook wel leer-eco-systeem). De leertechnologieën die onderdeel (kunnen) zijn van deze flexibele learning suite voor onze klantorganisaties zijn o.a. StreamLXP (Learning Experience Platform), Learning Locker (LRS = Learning Record Store) en Waves (automation). De leerconcepten die hieraan ten grondslag liggen zijn respectievelijk: gepersonaliseerd leren en sociaal leren, datagedreven leren en werkplekleren. Hierin hebben wij juist ook onze onderwijskundige expertise. Technische expertise hebben we ook op het gebied van koppelingen (SSO, API, LTI) en (leerdata)migraties.
LXP

Learning Locker LRS

Next Learning Valley heeft een 50-tal klanten, zoals o.a. Rode Kruis, VodafoneZiggo, ABN AMRO, RadarVertige, Ministerie van Defensie en een grote samenwerking van 20 zorginstellingen (Delta) in de provincie Zeeland. Zij kiezen voor Next Learning Valley vanwege onze innovatieve leerinstrumenten, onze visie op leren en omdat wij hun onderwijskundige implementatiepartner zijn.

Wij hanteren een gedegen implementatieplan dat bestaat uit 4 fasen: creëren een klimaat van succes, de oploop naar een pilot, de grote uitrol en daarna continued succes. Wij begeleiden, leiden op, coachen de projectgroep(en) van onze klantorganisaties naar zelfstandigheid in het ontwikkelen en beheer van de nieuwe learning suite en/of het nieuwe leerplatform (LXP). Wij hebben tevens een customer support ingericht voor onze klantorganisatie voor alle vragen.

De genoemde leerinstrumenten zijn continu in ontwikkeling, het zijn immers SaaS oplossingen. Aan de hand van de roadmap houden wij onze klantorganisaties op de hoogte van grote en kleine updates. Ook nemen we de wensen van onze klantorganisaties mee naar de ontwikkelaars van deze leerinstrumenten. Dat is Learningpool. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.