iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

NetDocuments

NetDocuments is wereldwijd marktleider van cloud-based document en e-mail management systemen voor de juridische dienstverlening. NetDocuments heeft ruim 4.000 klanten wereldwijd.

NetDocuments heeft zich sinds haar oprichting in 1999 altijd gericht op de advocatuur, omdat het onderkent hoe advocaten en hun staf zouden moeten werken en, nog belangrijker, graag willen werken. Het heeft een oplossing ontwikkeld, die intuïtief en eenvoudig werkt met integraties met o.a. MS Outlook, Teams en Word. Men hoeft deze applicaties niet te verlaten, om van de volledige functionaliteit gebruik te maken. NetDocuments kan ook eenvoudig aan andere applicaties worden gekoppeld, bijvoorbeeld aan het systeem waarin dossiers worden aangemaakt, zodat informatie maar één keer hoeft te worden ingevoerd. Steeds meer kantoren maken gebruik van e-signing. Ook daarmee is een koppeling mogelijk, zodat ook dat proces vanuit het DMS gemanaged kan worden.

Vanaf het begin is er voor alle gebruikers altijd één versie van het systeem geweest; de cloud-based oplossing. Hierdoor heeft NetDocuments al zijn middelen en inspanningen altijd kunnen richten op het ontwikkelen van één versie van het meest veilige en efficiënte document en e-mail management systeem.


Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.