WIJ ZIJN NEMESYS


Je kunt jouw klanten alleen optimaal bedienen als je efficiënt en storingsvrij kunt werken. Daarvoor ben je afhankelijk van goed werkende IT, telefonie, energie en cybersecurity. Sterker nog: dit zijn cruciale succesfactoren voor jouw onderneming. Nemesys zorgt ervoor dat je daarmee geen risico’s loopt en dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

WE MAKE YOU PERFORM BETTER


De Nemesys Groep bestaat uit een hecht samenwerkingsverband van diverse disciplines. Een unieke combinatie van IT, telefonie, energie en cybersecurity. Elke discipline heeft een eigen historie, maar samen hebben we één doel: organisaties helpen effectiever te werken, te voldoen aan de huidige regelgeving en kosten te besparen. We bieden een maatwerk totaaloplossing die zorgt voor volledige connectiviteit en comptabiliteit. De prijs is marktconform. En planning is planning.  

Bij Nemesys kennen we onze klanten. We weten met wie we van doen hebben en wat de ins en outs van jouw organisatie zijn. We zijn 24/7 bereikbaar en we reageren snel en adequaat. Zo blijft jouw organisatie altijd operationeel. En we durven te zeggen waar het op staat om te komen tot de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

  • IT | De IT-omgeving van je organisatie moet altijd tot je beschikking staan. Punt. Want IT is de ruggengraat van elk bedrijf. Daarom vraagt de beschikbaarheid en veiligheid van die omgeving om duidelijke afspraken en een betrouwbare partner die 24/7 voor je klaarstaat. Bij Nemesys begrijpen we dat. Daarom leveren we beheer om jouw IT-omgeving zo stabiel mogelijk te houden, en support als er onverhoopt tóch iets misgaat. Ook helpt Nemesys jou bij het onderbrengen van jouw IT-omgeving in de cloud – in z’n geheel, of slechts een deel daarvan.
  • Telefonie | Bereikbaar zijn is vanzelfsprekender dan ooit, maar dat levert ook uitdagingen op. Hoe blijf je vast en mobiel bereikbaar tegen zo laag mogelijke kosten? Is het mogelijk om de telefoniestromen zodanig in te richten dat klanten altijd meteen de juiste medewerker aan de lijn krijgen? En hoe kan de telefonie van je organisatie met je meegroeien als het je voor de wind gaat – of juist inkrimpen als het even wat minder gaat? Nemesys heeft het antwoord op je vragen.
  • Energie | Met jouw bedrijf wil je slim ondernemen. Geld besparen. Maar tegelijk ook bijdragen aan een duurzamere en betere wereld. Kies daarom voor energie van Nemesys. Wij hebben voor elk bedrijf de juiste oplossing op maat. Of je nu een grote fabriek runt vol zware machines of een kantoor met vier werkplekken. Ons inkoopteam levert zowel vaste als flexibele inkoopstrategieën die passen bij jouw volume, risicobereidheid en behoefte aan budgetzekerheid.
  • Cybersecurity | Echt zorgeloos werken doe je op goed beveiligde software en hardware. Want als cybercriminelen geen kans krijgen, blijven jouw waardevolle bestanden binnen je bedrijf. Nemesys inventariseert voor jouw bedrijf de specifieke bedreigingen en verzorgt de maatregelen om deze risico’s te elimineren. Van de grootste server tot de smartphone van de accountmanager. Ook het trainen van je medewerkers kun je aan ons overlaten. Want cybersecurity is niet alleen een kwestie van techniek, maar vooral ook van een helder beleid en het creëren van bewustwording.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.