Logres Business Solutions B.V.

Logres Business Solutions

De overstap naar een nieuw ERP-systeem is een ingrijpende verandering. Logres Business Solutions zorgt ervoor dat deze verandering meer dan de moeite waard is. 


We helpen u met onze kennis en ervaring tijdens het hele proces. Dat begint met een kop koffie en gedegen advies. Plan een kennismakingsgesprek >>

Wij helpen u met onze kennis en ervaring!


Over Logres Business Solutions

We zijn een hands-on bedrijf in ERP-software voor het MKB. Opgericht in 1993 en nog steeds groeiende. We hebben dus al 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP-pakketten. 

Wij willen een partner zijn zoals het bedoeld is: we zijn betrokken, werken samen en gaan voor het beste resultaat. Onze toegevoegde waarde ligt op het terrein van advies, implementatie, consultancy, aftersales en support. 

Waarom kiezen voor Logres?

Daar kunnen we kort over zijn: Logres denkt met u mee. Wij zetten ervaren specialisten in die met hun kennis uw bedrijf helpen groeien. Want dat is precies de potentie van het juiste ERP-pakket: door het stroomlijnen en digitaliseren van uw bedrijfsprocessen bent u helemaal klaar voor de toekomst!
7 redenen om voor Logres te kiezen

Klik hier voor toelichting op deze redenen

Klantervaringen

Lees zelf hoe bedrijven zoals Metaaltechniek Handelsonderneming, Feltest, Gelecon Riverdale, Spectro, Toko international onze dienstverlening ervaren hebben. Bekijk onze referenties.

Wat klanten zeggen over Logres

Een ERP-systeem kiezen begint met een goede partner


No-nonsense mkb-bedrijven kiezen al jaren voor Logres Business Solutions als hun vaste partner voor ERP-software.

Wij gaan met onze klanten een relatie aan voor de lange termijn. Wij leren in de praktijk waar bedrijven behoefte aan hebben en ontwikkelen aan de hand hiervan verder. Zo kunt u als klant optimaal profiteren: van het ideale ERP-systeem voor uw bedrijf én van onze ervaring.

Dankzij onze slimme toevoegingen, zorgen wij ervoor dat het ERP-systeem van uw keuze aansluit bij uw bedrijf en uw werkwijze. Neem contact op en ontdek vandaag nog wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.


Quote Cathelijn van der Meijden - Backoffice medewerker


We helpen u graag met al uw vragen rondom ERP en de implementatie van effectieve software. Neem gerust contact met ons op! 

CONTACT >>


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.