Login Consultants

Delivering the best digital workspace

SAMEN ZETTEN WE DE STAP NAAR DE IDEALE DIGITALE WERKPLEK VOOR JOUW ORGANISATIE


Login Consultants is een onafhankelijke specialist op het gebied van de digitale werkplek. Wij bieden je graag ondersteuning in de gehele levenscyclus van de digitale werkplek: van strategisch en technisch advies, implementatie en migratie tot het beheer. Met als doel om jouw organisatie te helpen om je medewerkers de best passende digitale werkplek te bieden waarmee zij het beste uit zichzelf kunnen halen.
image.png 54.22 KBMet een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze en vooral fijne collega’s werken we dagelijks hard om onze (middel)grote, nationale en internationale klanten de beste service te leveren.

Wat wij doen
Wij geven strategisch en technisch werkplekadvies, helpen bij digitale werkplek implementaties en migraties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt door onze best practice aanpak. Na oplevering van een project leveren wij professioneel support voor desktop- en applicatie-infrastructuren: van incidenteel technische support of het packagen van applicaties tot het volledig beheren van de (virtuele) desktopomgeving.

Lees meer over onze consultancy services
.
Lees meer over onze managed services.

image.png 50.07 KB


Login Consultants is onderdeel van Orange Business Services
In juli 2016 is Login Consultants overgenomen door de Orange Group, een toonaangevende wereldwijde telecommunicatie-operator, om de cloud-expertise van zijn bedrijfsdivisie Orange Business Services te versterken.

Orange Business Services, onderdeel van Orange, is een wereldwijde IT en communicatie serviceprovider die actief is in 220 landen. Deze organisatie helpt bedrijven om effectiever en efficiënter samen te werken en de betrokkenheid van hun klanten te verbeteren. Dit alles door mensen, locaties en apparatuur veilig en betrouwbaar met elkaar te verbinden. Login Consultants en Orange Business Services hebben in de markt voor desktopvirtualisatie een goede reputatie opgebouwd.

Op basis van onze schaalgrootte en gezamenlijke expertise kan Login Consultants samen met Orange Business Services innovatieve cloud- en digitale werkplekoplossingen op nationaal en internationaal niveau aanbieden bij onze klanten.

Website: http://www.loginconsultants.com
Telefoonnummer: +31 (0)88 594 9000
E-mail: info@loginconsultants.nl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Enlish
Login Consultants is an ambitious, international organization with offices in the Netherlands and Germany. We deliver & develop innovative IT workplace solutions. With a team of 150+ passionate, specialized, ambitious, but above all wholesome colleagues, we diligently work every day to deliver our customers the best service. Our consultants are specialized in Microsoft, Citrix, and VMware solutions, and regularly speak digitally at national and international events! 

In July 2016, Login Consultants was acquired by the Orange Group, a leading global telecommunications operator, to strengthen the cloud expertise of its Orange Business Services business division.

Website http://www.loginconsultants.com

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.