Kyocera Document Solutions Nederland B.V.

Putting knowledge to work

Door de fusie van KYOCERA en Mita in 2000 zijn wij een jonge onderneming, die sinds 1991 actief is op de Nederlandse markt. Op 1 april 2012 is onze bedrijfsnaam veranderd in KYOCERA Document Solutions Nederland. Dit is in lijn met wat wij onze klanten bieden; hardware, software en diensten als een volledig geïntegreerd pakket. KYOCERA Document Solutions is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. 

Onze filosofie is dat economie en ecologie hand in hand gaan. KYOCERA Document Solutions Nederland maakt zich sterk voor de bescherming van het milieu, gaat zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en streeft er als bedrijf naar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten en diensten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht. 

KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation.

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.