KIREMA

Het werkt gewoon!

KIREMA Cloud Technology  is een organisatie die ruim 13 jaar ervaring heeft met het bouwen van private-cloud-oplossingen en IT-infrastructuren voor grote ondernemingen.
 
Wij ondersteunen organisaties (30-200 werkplekken) bij het inrichten van een betrouwbare, flexibele en veilige IT-omgeving vanuit onze eigen CLOUD. Hierbij nemen we de volledige IT uit handen en zorgen ervoor dat alle IT-gerelateerde vraagstukken door ons behandeld worden. Hierbij kun je denken aan een Cloud desktop, Voip en Wi-Fi.

KIREMA Cloud Technology is de ‘one stop shop’ op IT gebied!
 
Met KIREMA haalt de klant een nieuwe norm van eenvoud binnen. Hoe moeilijker de klant het heeft gemaakt, hoe simpeler de oplossing welke KIREMA biedt. Bij het samenwerken met KIREMA wordt gezorgd voor een lokale IT-infrastructuur: dit houdt in gebruik maken van een lokaal netwerk, wifipunten en apparatuur van KIREMA. Ze zorgen ervoor dat alles werkt naar behoren, waarbij men gebruik kan blijven maken van eigen pc’s en laptops. Daarnaast levert KIREMA ook een totaaloplossing op telefoniegebied.
 
KIREMA haalt de complexe IT ‘brij’  weg bij de klant. Voor veel bedrijven met personeel tussen 30 en 200 man, is de IT omgeving vaak al veel te complex, omdat de eisen steeds meer toenemen. KIREMA zorgt ervoor dat de IT manager de focus kan houden op de werkelijke werkzaamheden, door de complexiteit van de IT omgeving weg te nemen. Voor KIREMA maakt het niet uit hoe complex deze omgeving is. 
 
Voordeel van KIREMA is dat er geen investering nodig is (hangt wel  af van wat de klant wil) en dat de IT manager ‘ontzorgt’ wordt.
 
Met KIREMA zorgen wij ervoor dat jullie medewerkers overal beschikking hebben tot hun werkomgeving. Met een gemiddelde beschikbaarheid van 99,8% blijft de effectiviteit hoog en dat voor een vast bedrag per medewerker per maand. Wij houden van transparantie in de kosten en rekenen daarom geen eenmalige en servicekosten. Daarnaast gaan we ervanuit dat onze tarieven maximaal gelijk zijn aan de huidige kosten, maar dan wel voor veel meer functionaliteit.
 
KIREMA kan de klant helpen met het oplossen van de huidige IT problematiek en zorgen dat werknemers een IT omgeving tot hun beschikking krijgen welke klaar is voor de toekomst.
 
HET WERKT GEWOON!

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden