Kings of IT

Upgrading MKB workplaces - one business at a time

Bij Kings of IT zijn we van mening dat elke werknemer recht heeft op een goede werkplek en daarom richten wij ons op het helpen van MKB-bedrijven om slimmer te werken. Door het gebruik van Microsoft cloud technologie kunnen bedrijven meer bereiken in minder tijd en met minder kosten. Wij bieden moderne werkplekken die onze klanten in staat stellen om veilig en snel op ieder moment en vanaf iedere locatie te werken.

Kings of IT is een Managed Service Provider met een sterke focus op Microsoft cloud technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere werknemer recht heeft op een goede werkplek en we helpen daarom MKB-bedrijven om slimmer te werken zodat ze meer kunnen bereiken in minder tijd en met minder geld.

Onze klanten krijgen van ons een moderne werkplek waarmee hun medewerkers veilig en snel op ieder moment en vanaf iedere locatie kunnen werken. Door het gebruik van Microsoft-cloudoplossingen kunnen medewerkers op een efficiënte en effectieve manier werken, wat bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Onze diensten omvatten het inrichten en beheren van IT-infrastructuur, het bieden van support, en het leveren van oplossingen voor beveiliging, back-up en disaster recovery. Hiermee bieden we alles wat nodig is om bedrijven te laten profiteren van de voordelen van de cloud en de modernste technologie.

Ons team van deskundigen heeft ruime ervaring in de IT-sector en is gespecialiseerd in Microsoft-cloudoplossingen. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te bieden die aansluiten op hun behoeften en doelen.

Kings of IT streeft naar een langdurige samenwerking met onze klanten. We zijn gepassioneerd over wat we doen en werken hard om onze klanten tevreden te stellen. Bent u op zoek naar een betrouwbare Managed Service Provider met een sterke focus op Microsoft-cloudoplossingen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en hoe we u kunnen helpen om slimmer te werken.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.