King Business Software

Business Software

King Business Software is een softwarebedrijf dat al 38 jaar ondernemers helpt bij hun bedrijfsautomatisering. We werken met ruim 80 betrokken medewerkers aan de optimalisering van onze dienstverlening. 

King biedt betrouwbare software, compleet en gemakkelijk in gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Met voorraadadministratie, CRM, productieadministratie, projectadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat je business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. 

Onze gratis helpdesk geeft tijdens kantooruren antwoord op al je vragen en geeft uitleg bij onduidelijkheden. Onze King Consultants leren je nog efficiënter te werken met King, ondersteunen je bij de implementatie van de King software, geven trainingen en helpen met het aanpassen van de standaardsoftware aan je bedrijfsprocessen. King denkt mee over de toekomst van je bedrijf.
Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.