Kaya Consulting

Kaya Consulting helpt bedrijven met hun digitale transformatie door gebruik te maken van technologie. Onze technologie focust zich op ERP en CRM (Microsoft Dynamics 365 en Uniconta), Advanced Analytics en BI oplossingen en IT integratie.

De definitie luidt “ERP als hart van de bedrijfsapplicaties, uitgebreid met de juiste applicaties die het bedrijfsproces ondersteunen, waarbij het proces van het bedrijf leidend is”. Zie grafische weergave van ERP door de laatste jaren heen.

Deze nieuwe postmoderne definitie is iets wat Kaya consulting ten harte neemt; wij vinden niet dat bedrijven hun processen moet aanpassen omdat dit beter past bij het ERP Systeem. Wij vinden dat er een flexibel, modulair, cloud based ERP systeem als basis gekozen dient te worden welke uitgebreid kan worden met specifieke applicaties zodat elk bedrijfsproces optimaal, effectief en efficiënt ondersteund kan worden. Zie ook de business value van postmodern ERP schematisch weergegeven.

Het aanbod van Postmodern ERP applicaties van Microsoft is hieronder weergegeven. Kaya Consulting kunt u helpen met de implementatie van het gehele genoemde aanbod.© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid Algemene voorwaarden