ITB2 Datacenters B.V.

Outsourcen van uw ICT Huisvesting
ITB2 Datacenters B.V. is een Nederlandse Colocatie aanbieder die met name corporate organisaties, overheden, financials, zorginstellingen, internet service providers en het MKB in Nederland bedient met duurzame datacenter diensten waar ICT Infrastructuren veilig en energie-efficiënt kunnen onderbrengen. Op dit moment hebben wij datacenters beschikbaar in Deventer en Apeldoorn, inclusief de optie voor een Twin-DC oplossing.
Ons motto: Uw ICT. Onze Datacenters!
Wij bieden hoogwaardige technologie en kwaliteit Rackspace diensten in onze datacenters, wat een garantie is voor de continuïteit van uw kostbare ICT Infrastructuur. Energieefficiëntie is daar een belangrijk onderdeel van. Natuurlijk omdat de kosten van Colocatie voor een prominent deel bestaan uit stroomkosten, maar vooral ook omdat energie-efficiënte inrichting van datacenters een kwalitatief sterke basis is waarop uw ICT Infrastructuur maximaal kan excelleren.

Ultra-energiezuinig
Het innovatieve ontwerp van ons nieuwste Tier 3 datacenter in Apeldoorn, op industrieterrein Ecofactorij direct gelegen aan snijpunt snelwegen A1 en A50, is een mooi voorbeeld van innovatie en kwaliteit die wij u in onze datacenters kunnen aanbieden. Dit ITB2 Datacenter Apeldoorn maakt gebruik van adiabatische, niet-mechanische koelingprincipes, met een grote warmtewisselaar en re-circulerend binnenklimaat. Het koelingprincipe zorgt ervoor dat er tégen de buitenlucht wordt gekoeld zonder dat de buitenlucht het datacenter binnenkomt. Daarnaast zorgen Cold Corridors voor een efficiënte scheiding van deze koude en warme luchtstromen. De hiermee gerealiseerde PUE van 1,08 levert ons een positie in de top 3% van de wereldranglijst op.  

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.