iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

IT RBLS

Microsoft Power Platform specialisten


Unbore your business met het Microsoft Power Platform


IT RBLS is een specialist op het gebied van het Microsoft Power Platform, een verzameling 'Low-Code/No-Code' tools binnen Microsoft 365. Hiermee kunnen repeterende taken worden geautomatiseerd, systemen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld, processen gestroomlijnd en nog veel meer. Zo komt kostbare tijd van medewerkers weer beschikbaar voor leukere zaken en proberen we actief invulling te geven aan ons adagium: "unbore your business’.

Onze Microsoft Power Platform expertise 


Wij specialiseren ons uitlsuitend op het Microsoft Power Platform en hebben expertise op de volgende onderwerpen: 

Onze diensten


Inspiratiesessie
Benieuwd wat het Power Platform is en wat het voor jou en je team kan betekenen? Onder het in 1 dag tijdens een inspiratiesessie. In deze dag nemen wij tussen de 10 en 20 deelnemers mee in het gehele Power Platform aan de hand van praktijkcases. Na dat het Power Platform is toegelicht aan de deelnemers gaan zij zelf aan de slag met het realiseren van een Power BI rapportage en een Power App!

Proof of Concept:
Het Power Platform is voor veel organisaties nog nieuw. De waarde in de praktijk van de tools moet nog bewezen worden. Mocht dat binnen jouw organisatie zo zijn dan kunnen we aan de slag met en Proof of Concept! We bouwen samen met jouw en je business in 1 week tijd een eerste versie van een eindproduct. In deze week brengen we processen in kaart, halen we wensen van stakeholders op en bouwen we een 1e versie van de oplossing in het Power Platform.

Rebel Approach:
Heb je een concrete uitdaging welke je wilt ondervangen met een Power Platform oplossing? Dat kan! IT RBLS pakt projecten aan in vijf iteratieve stappen, gebaseerd op ‘Design Thinking’. We ontwikkelen zo snel mogelijk een werkend prototype, leren van de gebruikers en bouwen uit naar de volledige versie. Zo gaan we samen in gemiddeld vier weken van een eerste idee naar een complete oplossing!

Managed Services Solutions
O
ok een Power Platform oplossing moet beheerd worden. Hiervoor hebben wij managed services diensten. We monitoren en beheren jouw Power Platform oplossing(en) en springen bij waar nodig. We beantwoorden gebruikers vragen en rapporteren maandelijks, conform SLA, over onze geleverde diensten!

Power Platform Framework
Op basis van een High Level Architectuur (HLA) voor jouw Microsoft Power Platform richten wij samen het volgende in: 
  • Identity & access management
  • Security, governance & compliance 
  • Management & monitoring
  • Licensing
  • Business continuity & Disaster recovery
  • Environments 
  • Power Platform Landing Zones 
  • CI/CD Pipelines


Enkele van onze klanten
Onze certificeringenWij zijn onderdeel van de 90NORTH groep


De 90NORTH groep bestaat uit 6 bedrijven die zich specialiseren op de onderstaande terreinen. Zij bundelen dagelijks hun krachten  onder de 90NORTH vlag om organisaties in de breedste zin te helpen met IT advies, oplossingen en bemensing.

Tenslotte: ons DNA


Onze expertise mag dan divers zijn, ons DNA is dat niet: we delen een passie voor moderne technologie, koesteren onze ‘can do’ mentaliteit en stimuleren graag eigen ondernemerschap. Voor u betekent dat concreet dat we niet alleen adviseren, maar ook daadwerkelijk (helpen) uitvoeren en verantwoordelijkheid durven te nemen voor het eindresultaat. “Unlimiting IT” noemen we het zelf ook wel.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.